2777
2789
عنوان

تتو

98 بازدید | 7 پست

میخواستم ی متن تتو کنم کسانی که تجربه داشتین آیا درد داره؟

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آره یکم 😬

قابل تحمله؟بی حسی میزنن قبلش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی بیحسی روی بعضی از قسمت‌های بدن اثر نداره زیاد 

من میخوام ی جا بزنم دیده نشه مثلا خانواده ام ببینن به نظرتون کجا دردش کمتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میخوام ی جا بزنم دیده نشه مثلا خانواده ام ببینن به نظرتون کجا دردش کمتره

من خودمم به خاطر شغلم نمی‌خواستم مشخص باشه برا همین روی مچ پا زدم ولی بیحسی اثر نداشت اصلا و فشارم افتاد😅

من خودمم به خاطر شغلم نمی‌خواستم مشخص باشه برا همین روی مچ پا زدم ولی بیحسی اثر نداشت اصلا و فشارم ا ...

اینجوری که شما گفتی فشار منم افتاد😂😂😂😂🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجوری که شما گفتی فشار منم افتاد😂😂😂😂🥲

ولی قابل تحمله. می ارزه واقعا 

همون لحظه که داره تتو میزنه درد داره بعدش اصلا چیزی نیست فقط باید پماد چشمی روزی چند بار بزنی بهش همین