2777
2789

لطفا هر چی در مورد رتبه و تراز لازم واسه قبولی فرهنگیان (منطقه ۱) میدونید بگید

گوگل میزنم هر سایتیش یه رتبه میزنه میخوام بدونم شما دقیق میدونین 🤕

مرررسی ❤

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

@alfoba  

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون چه که تو سایت کانون دیدم برای دبیری حداقل استان خودم معمولا ترازشون مثل پیرا پزشکیه ولی ابتدایی ...

از نزدیکانم آموزش شیمی منطقه 3.  رتبه 3 هزار و خورده ای بود ترازم بالای 9 هزار ورودی 98

اون چه که تو سایت کانون دیدم برای دبیری حداقل استان خودم معمولا ترازشون مثل پیرا پزشکیه ولی ابتدایی ...

آها مرسی ❤

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
رشتتون چیه؟

تجربی

از نزدیکانم آموزش شیمی منطقه 3.  رتبه 3 هزار و خورده ای بود ترازم بالای 9 هزار ورودی 98

آخه چرا پس گوگل زده واسه ۱۴۰۱ ۸۰۰۰ تا ۹۰۰۰ یه جا بیشتر زده یه جا کمتر

بیشتر واسه یکی دو سال اخیر رو میخواستم بدونم بازم ممنون ❤

تجربی

بستگی به استان تون داره 

ولی به طور کلی رقابت توی دخترا شدید تر از پسراس 

توی پسرا اینجوریه 

تجربی تا 20 هزار پذیرش داره و زیر 15 هزار راحت تره 

تنها دلخوشیم خیلی دوست دارم😍😍🥺🥺
واس منطقه 3 تا 9 هزارم گرفته

فرق رتبه با تراز در چیه؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

واس منطقه 3 تا 9 هزارم گرفته

منطقه ۳ راحت تره باز منطقه ۱ سخت تره که میخوام بدونم دقیقا حداقل و حداکثر رتبش چند باید باشه

بستگی به استان تون داره  ولی به طور کلی رقابت توی دخترا شدید تر از پسراس  توی پسرا اینجو ...

تهران منطقه ۱ که واقعا فاجعه ست قبولی