2777
2789

از این قبیل تاپیک ها جدیدا زیاد میبینم که کاربران ایجاد میکنند 

چند وقت پیش ویدیو دیدم  در مورد بدن انسان 

که جمعی از گلبول سفید افتاده بودن دنبال یه باکتری 

که میتونید بزنید رو لینک و ببینید 

زمانی که یک انسان نا امیده و احساس تنهایی می‌کنه 

دقیقا همون لحظه داخل بدنش گلوبول ها سفید در حال جنگیدن با باکتری ها هستش برای سلامتی 

چرا ما با باکتری های بیرون خودمون ( افکار بد) مبارزه نمی‌کنیم 

این دنیا رو هوا ایجاد نشده 

تنها اومدیم تو این دنیا 

چالش های متعددی نسبت به ظرفیتمون پیش‌ رومون هست 

تمام سختی ها باعث میشه انسان قوی تر بشه 

این سختی ها و چالش ها هستش که انسان رو میسازه 

🟥

( چرا یک انسان برای پرورش اندام خودش با علم به این که هفته اول به شدت درد شدیدی رو تحمل می‌کنه ولی باز می‌ره بدنسازی ؟

چرا یه بدنساز خود خواسته زیر فشار وزنه های شدید قرار میگیره 

اذیت میشه سختی می‌کشه بعضی از  غذا هایی که دوست داره رو  نمیخوره رژیم میگیره ؟ 

چرا این کار رو خودش میخواد که انجام بده ؟

چون میخواد بدن سالمی رو بسازه )

تو این دنیا هدف به تکامل رسیدن هستش  با راحتی و آسونی هیچ کس به تکامل نمی‌رسه 

این که میگن خدا هر کس رو دوست داره بیشتر سختی میده دقیقا درسته 

خدا ببخشید کرم نداره

خدا خوب می‌دونه که این دنیا چقدر فانی هستش و این سختی ها هستش که انسان رو قوی می‌کنه و کلی چیز دیگه 

🟥

(تو طبیعت مثال های زیادی میتونیم ببینم همیشه پیله پروانه رو رو مثال میزنم که یه کرم بود تو پیله تنگ و تاریک نتیجه اش چی شد ؟)

به شخصه از ۸ سالگی تا ۱۹ سالگی تو اوج حسرت ها وکمبود ها سوالم این بود که چرا من باید یتیم بشم 

تو سن ۱۹ سالگی دیدم از خیلی ها که شرایط خوبی هم داشتند از لحاظ مالی ، روحی ، روانی ، فکری ، ذهنی ، درک و ...... جلوترم 

و انسان نتیجه گذشته خودشه 

اگر اون گذشته سخت نبود 

من تو این موقعیت که به شدت ازش راضی ام نمیتونتسم برسم 

🟥

خدا رو گاهی مثل مربی پرورش اندام تجسم کنید که شما رو به زور برده باشگاه و وزنه ها سنگین رو داده دستت تا وزنه بزنی 

خود وزنه زدن اذیت داره ولی این که تو ذهنیتت چیه باعث میشه بیشتر اذیت بشی 

حالا چه خودت بخوای نخوای تو اون شرایط هستی و چه بخوای چه نخوای سختی ها روی بدن تو تاثیر مثبت می‌ذاره 

سختی ها به نفع ما هستند مدت طولانی طول می‌کشه تا بفهمیم چرا 

نشدن ها ، نرسیدن ها ، از دست دادن ها ، رفتن ها ، همه ی این اتفاق های به ظاهر بد به نفع ما هستش فقط ما قدرت درکش رو نداریم 

فقط نزارید اتفاق به ظاهر بد حالتون رو بد کنه 

حال بد باعث میشه حالتون خیلی بد تر هم بشه 

از لحاظ دینی ،

حال بد یعنی بی اعتمادی و بی ایمانی به خدا 

کسی  که سپرده به خدا و .. که حالش بد نباید بشه چون خدا گفته بعد هر سختی آسونی هست 

به امید اون آسونی هم نباید حال بد بشه و بد بمونه و ...

از لحاظ فیزیک کوانتوم : مغذ ما در حال ارسال فرکانس هستش 

اگر حالمون بد باشه

فکرمون بد هستش 

انرژی منفی تولید میکنیم 

از کائنات هم انرژی منفی دریاقت میکنیم

ایمان داشته باشید که میتونید !

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومده بودم دلداریت بدم مثلا😐😂

🤣🙏

ممنون از نیتی که داششتی 🌹

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

اومدم راهکار راحتی یادت بدم😂😂😂😂(شوخی) 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من خیلی خسته ام. خیلی 

دیگه نفسی نمونده واسه ادامه دادن. دیگه نایی ندارم. 

اگه دارم ادامه میدم از ترسمه. باورت میشه میترسم از خودکشی؟؟؟ 

میترسم یه ساعت بعد مردنم بچه هام هر کدوم چه بلایی سرشون میاد. ترسم فقط همینه. 

ممنون ازت فقط همین🙃🙃

خواهش میکنم 🙏🌹

اومدم راهکار راحتی یادت بدم😂😂😂😂(شوخی) 

🤣

اونوقت چه راهی؟

من خیلی خسته ام. خیلی  دیگه نفسی نمونده واسه ادامه دادن. دیگه نایی ندارم.  اگه دارم ادام ...

گاهی اوقات حرفای منطقی وجود نداره برای تسکین دادن حال دل 

گاهی اوقات فقط باید فقط حسش کنیم 

روزنه امیدی که خیلی کوچیکه که بهش ایمان داشته باشیم و مسیری بشه واسه روشنایی زندگیمون

🤣 اونوقت چه راهی؟

میگم که شوخی بود🤣🤣استغفرالله که من راهکار بدم

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

میگم که شوخی بود🤣🤣استغفرالله که من راهکار بدم

👌🤣حله 

بی‌نظیر.. 

ممنون از نظر لطفتون