2777
2789

سلام دوستان من ازدواج کردم یه ساله، ولی همش باشوهرم دعوا داریم یک سره به من گیر میده روی من حساس میشه اولاش اعتماد به نفسم اومده بودپایین فکرمیکردم من انقدر بدم که انقدر ایراد دارم اما الان میبینم نه! واقعا سرچیزای بیخودم ایراد میگیره تاجایی که باحرفاش خیلی ناراحتم میکنه! مرموز بودنش اونجاس که ماهرجمعه دعوا داریم، جالبه ولی جمعه ها همیشه یه دعوایی باید داشته باشیم درطول هفته هم هستا ولی به صورت منظم جمعه ها دعوا داریم راه حلی دارین شما؟ چنتا مشاور خوب رفتم فاییده نداشت موندم چی کارکنم اگه میتونید خواهرانه کمکم کنید💔😭😭😭

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا کلا همیشه دعوا داریم دقت کردم ربطی به خونه بودنش نداره شده بعضی روزا صبح تاشب تقریبا همو نمیبینیم بازم باهم دعواداریم شبش💔

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

حتما جمعه ها کامل خونس دعوا دارین چندنمونه از حساسیتش بگو

نمیدونم هرچی فکرشو بکنی مثلا یه ایسگاه صلواتی بود من تشنم بود رفتیم اب بخوریم من اب خوردم ابش خیلی گرم بود بعد اون بعد من خورد گفت زبون نداری بگی گرمه! هیچ وقت باام اینجوری حرف نمیزد نمیدونم چش شده یا مثلا اویل ازدواج یکم از دست پدرم دلگیر بود اون روزا تموم شده اما الان بعصی وقتا به اون روزا فکرمیکنه همش به من میگه یادته چی تارکردی یادته چی شد منظور ش اینه که وقتی میگه بابام اشتباه کرده من باید حرفشو تایید میکردم که نکردم😬

زیاد بهش توجه نکن مردا همینن اما زیاد محل نزارخودش میاد دور و برت میگرده اگه چیزی گفت جواب نده تا پش ...

کاش شوهرمنم اینجوری بود همش میگه کی میگه ناز کردن برازناس! مردی که نازمیکنه خیلی شرایط زندگی باهاش سخته خیلی ینی بارها شده من خودمو کنار بکشم شاید دلش برام تنگ شد شاید یکم انگولک شد اصلا انگار نه انگار بعد که خودم میرم پیشش میگه چقدر دلم برات تنگ شده بود! ینی نمیتونم ناز کنم اصلااااا😶

شاید جمعه چون تو خونه است وهمدیگرو زیاد میبینید اینجوری میشید برید مهمانی یا تفریح یا خونه دوستتون

فاییده نداره😑مثلا از خونه مادرشوهرم میایم خونه همون بلافاصله بامن بحث میکنه😐

طبق معمول تاپیک من خار داشت ممنون از کسایی که اومدن🌹❤

فاییده نداره😑مثلا از خونه مادرشوهرم میایم خونه همون بلافاصله بامن بحث میکنه😐

آخه شاید تو طول هفته هم اخلاقش اینه ولی چون سرکار زیاد برخورد نداشتی

قلبت هرشکلی باشد دنیا آنگونه به چشمت میاید❤️
آخه شاید تو طول هفته هم اخلاقش اینه ولی چون سرکار زیاد برخورد نداشتی

هرازچندگاهی اینجوری میشه میدونم حتی پیش دوستاش ولی من خسته شدم دیگه طاقت ندارم🥲

هرازچندگاهی اینجوری میشه میدونم حتی پیش دوستاش ولی من خسته شدم دیگه طاقت ندارم🥲

منظورم اینه همیشه اینجوری نیست نمیدونم چی میشه بعضی وقتا اخلاقش اینجوری میشه💔اومدم اینجا یکم دردو دل کنم راهکار بگیرم خیلی کم اومدین همتونم بعد یه جمله رفتین خداخودش میدونه من تو تاپیکای شما میام حتی اگه بلد نباشم مینویسم نمیدونم که ناراحت نشید خدایی این رسمش نبود از شوهرم بخورم اینجام میام کسی نباشه😭

برید روانشناس برای زوج درمانی

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی تو توضیحات نوشتم دوتا مشاور خوب رفتیم تاحالا ولی فقط یه هفته چند روز خوبه بعد همون میشه لطف کردی گلم❤