2777
2789
عنوان

بچه ها کسی زگیل تناسلی داشته ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 72 پست
ویروس محیط خاص میخواد  همینجوری زنده نمیمونه که

بعد عزیزم یه سوال پس اونایی که میگن بعد لیزر مبتلا شدیم حتی یکی اینجا میگفت تو مرکز لیزر اکثر مراجعه کننده هاش مبتلا شده بودن اونا پس حرفشون راست نبود یا چی من کیج شدم

بعد عزیزم یه سوال پس اونایی که میگن بعد لیزر مبتلا شدیم حتی یکی اینجا میگفت تو مرکز لیزر اکثر مراجعه ...

شاید اچ پی وی نبود باشه!!

زگیل عادی 

شاید هم دروغ بگن 

نمیخوام اینقدر رک باشم 

ولی خب خانوم ها کلا اینطورین خودشون و گول میزنن برای اینکه به شریکشون شک نکنن 

حتی پزشک ها برای اینکه زندگی ها نپاشه ممکنه واضح نگن که ۹۹/۹۹ درصد از راه جنسی 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیا تاپیک اخرت عکس بزارم نگاه کن سریع پاک کنم

باشه 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بیخودی استرس کشیدی واقعا  توالت فرنگی منتقل میکنه اگه دقیقا بلافاصله  بعد یه مبتلا بری گ ...

مدت زمان زنده بودنش رووی سطوح مثل توالت فرنگی چقدره؟

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️
نمیشه   شانس منه

اپلود کن 

مدت زمان زنده بودنش رووی سطوح مثل توالت فرنگی چقدره؟

بستگی به شرایط داره 

ویروس ها انگلن دیگه نیاز به یه میزبان دارن برای زنده بودن 

ممکنه یک دقیقه ممکنه یک روز 

با الکل صابون فوری از بین میره