2777
2789
عنوان

تک نیت

83 بازدید | 8 پست

دوستان گلم کسی که برام تک.  نیت بگیره خواهش میکنم لطفاً براش حمد وصلوات میفرستم 

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
من یه فاال ابجد تو گوشی میگیریم تقریبا درست در میاد

ممنون میشم عزیزم برام بگیری♥

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کردم

نیت خوبی کرده ای به خاسته و ارزویت میرسی در روزی به رویت گشوده میشود و به سعادت و خوشی دست میابی اگر قصد سفر یه معامله ای دخری به ان عمل کن به نفع تو خواهد بود به دیگران اعتماد کنی اما رازت را به هرکسی نگو به زودی خبر خوشی به تو میرسد.

نیت خوبی کرده ای به خاسته و ارزویت میرسی در روزی به رویت گشوده میشود و به سعادت و خوشی دست میابی اگر ...

ممنونم عزیزم 

میشه برای منم بگیری مریم و امیر رضا امسال خونه خوشکل بخرن  مادر مریم کبری

هر نیت و قصدی ک کردی بر اورده خواهدشد چه مادی چه معنوی. به زودی مال ملک یا مقامی به دست می آوری. کسی قصد صدمه زدن به شما را دارد موفق نمیشود اما مراقب باش چون ادم حیله گریست. اگر چیزی را از دست دادی دوباره به دست می اوری. اگر قصد انجام کاری دهری دو دل نباش ان کاد را انجام بده چون به مقصود میرسی