2777
2789
عنوان

کیا موهاشون چربه ؟

189 بازدید | 15 پست

اگه راه حلی برای درمان موهای چرب دارید بگید 

دیگه خسته شدم از بس میرم حموم

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شامپو مختص موهای چرب دارم  موهام تا ۳ روز چرب نمیشع ولی باید برم حموم نمیتوتم

تا ۳ روز خیلی خوبه من ۲۴ ساعت بعد حموم دوباره چرب میشه 

اسم شامپو رو میشه بگید

شامپوت رو عوض کن  من شامپو گلرنگ پلاس پروتئینه مخصوص موهای چرب میزنم...دوسه روز خوبه چرب نمیشه ...

بعضیا میگن نمک بریز تو شامپو اینکارو کردم فایده نداشت

من به شدت چرب بود هم پوستم هم موهام کلافه بودم یعنی،باردار که شدم هورمونام قرو قاطی شده دیگه اصلا چرب نیسان ولی خب بعدش دوباره برگرده احتمالا😍😍

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
من به شدت چرب بود هم پوستم هم موهام کلافه بودم یعنی،باردار که شدم هورمونام قرو قاطی شده دیگه اصلا چر ...

این دو تا قلبا بیخودی اومدن😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

من وقتی صورتم چرب میشه موهامم چرب میشه 

پس روزی یکی دوبار با صابون میشورم دیگ کمتر موهام چرب می‌شه 

چون موهام ب صورتم میخوره اونام چرب میشن

شامپو صحتم خیلی تمیز میکنه من راضیم