2777
2789
عنوان

تست بارداری

98 بازدید | 13 پست

خانوما لطفا جواب بدین هرکی تجربه داره

من سشنبه موئد پریودم بود هنوز خبری نیس فقط دوشنبه یه مختصر لک قهوه ای داشتم تست زدم منفی بود میشه راهنماییم کنین چیکار کنم؟ممکنه تست خطا بده؟برم ازمایش خون یا زوده هنوز

تا چهارشنبه هفته بعد صبر کن نشدی بی بی چک بزن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه تست دیگه بزن 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
انشالله که نشم دعام کن🥲

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد ولی فکر نمیکنم باشی خونریزی داشتی یا لخته بود الان حالت های پریودی رو داری؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بااجازت ببخشید خودم نمیتونم تاپیک بزنم....بچه هاداشتم ب شوهرم پیام میداد یهو ی پیام اومد ک‌ربطی اصن ب بحثمون نداشت ولی ب بحثای هفته های قبل مربوط میشد بعد ب شوهرم گفتم چی میگی اون گف بخدانفرسادم و چون من شکام گف همین الان برو ازهمراه منم چک کن ک تهمت نزنی من رفتم چک کردم ب کسی غیرمن پیام نداده بود پس اون پیام چی بود