2777
2789
عنوان

فوری ..............کادوی تولد

46 بازدید | 16 پست
شنبه روز تولد دخترمه . 8 ساله میشه . نمیدونم چی براش بخرم . اولش بگم مهمونی نداریم . خودمون چهار نفری برگزار میکنیم کیک رو با سلیقه ی خودش می خرم .اون هیچی حله . اما کادو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟به جز طلا هر چی به ذهنتون میرسه بگین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیف دخترونه که یکمی هم از سنش بزرگانه تر باشه تا به درد یکی دوسال دیگه هم‌بخوره کلاه فانتزی ببریش آتلیه ویک عکس خاص بگیرین ازش دخترخودم چند تا چیز متفاوت بیشتر خوشحالش میکنه تا یه کادوی گرون قیمت
با تشکر از آرزو که یادم انداخت . بقیه ی دوستان که نظر میدن . عطر و ادکلن هم دوست داره . همش واسه ی منو میزنه . چه مارکی بخرم که مناسب سنش باشه . و هم اینکه گرون هم نباشه .
چقدر سخت میکیری دختر جان این جوری واسه ی سالهای آینده به دردسر می افتی چون کادو خریدن وتوقعات بالاتر بچه ها هرسال واست دردسرش بیشتر میشه سعی کن رویه را تغییر بدی مثلا امسال دوتا کادو بدین یکی از طرف مادر وپدر یکی از طرف خواهر سال بعدم فقط یدونه کادو از طرف همتون دردسر واسه ی خودت درست نکن بچه ها همین‌جوریش پرتوقع هستن بدترشون نکنیم
آخ گفتی نمکدون . کار بسیار بدی که کردم اینه که کلیه وسایل لازم واسه ی مدرسه اش رو خریدم . دو روز پیش . اگه نخریده بودم می تونستم بعضی از وسایل فانتزی رو به عنوان کادو بهش بدم . ولی دیگه نمیشه روال رو تغییر بدم . کادوی زیاد دوست داره . دوست داره چند تا بسته رو باز کنه و همش ذوق کنه .
منم بچه هنوز دنیا نیومده حس میکنم دیگه جا نداریم اسباب بازی اضافه کنیم. واسه همین فکرکردم اسباب بازیهایی که فعلا به دردش نمیخورن رو ببریم انباری دپو کنیم. بعدا به مناسبت کادو کنیم بهش هدیه بدیم
بزرگترین تراژدی زندگی مرگ نیست... بی هدف زندگی کردن است