2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه ؟

136 بازدید | 22 پست

شوهرم دیشب بدون اینکه هیچ نظری از من بخاد بلند شده با چهار پنج تا از دوستای مجردش رفته مسافرت با اینکه من یک ساله دارم خودمو میکشم که دو روز منو ببر از این خراب شده یکم حال و هوام عوض شه ولی میگه کار دارم  

الان از صبح معده درد دارم پسرمو آوردم بزارم خونه مادرم برم بیمارستان 

همیشه قبل اینکه جایی برم به شوهرم خبر میدم ولی الان از دیروز که شوهرم رفته نه اون زنگ و پیامی زده نه من از این به بعد هم قصد دارم مثل خودش باشم جایی برم هیچی بهش نمیگم

مشکل اینجاست کلا ۱۵۰ پول دستم دارم روم نشد از مامانم قرض بگیرم 

الان به شوهرم پیام بدم یکم برام پول بفرسته میخام برم دکتر ؟ 

یا فعلا برم ویزیت شم داروهاش اگه هزینش بیشتر شد بعدا بخرم ؟

•💎•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزن تا خودش بزنه

یارانه ریختن از اون بردار

نشد از پدر شوهرت بگیر بگو نمی دونم کدوم قبرستونیه زنگم نزده پول ندارم

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
نزن تا خودش بزنه یارانه ریختن از اون بردار نشد از پدر شوهرت بگیر بگو نمی دونم کدوم قبرستونیه زنگم ...

کارت یارانه دست من نیست 

پدر شوهرمم همش دنبال اینه ما یه چیزی بهش بدیم 

•💎•

کارت یارانه دست من نیست  پدر شوهرمم همش دنبال اینه ما یه چیزی بهش بدیم

قبل رفتن کارت میگرفتی

پس پیام بده فوری پول بزن دکترم توضیح نده ببین اصلا به ت خ م ش م هست یا نه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
قبل رفتن کارت میگرفتی پس پیام بده فوری پول بزن دکترم توضیح نده ببین اصلا به ت خ م ش م هست یا نه

نمیده بهم میگه هر وقت پول خاستی برات میریزم 

دیروز داشتم جلوش جون میدادم از درد نگفت بیا ببرمت یه قبرستونی خوب بشی 

•💎•

نمیده بهم میگه هر وقت پول خاستی برات میریزم  دیروز داشتم جلوش جون میدادم از درد نگفت بیا ببرمت ...

بچه نداشتی میگفتم تمومش کنی

پس با این حساب پیامم بدی به چپشم نیست

از مادرت قرض کن