mehr77gol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1392 عنوان کتاب قلعه الموت 519 بازدید | 9 پست کسی خونده ؟ میدونین کدوم ترجمه بهتره؟کتاب سینوهه هم میخوام بگیرم همه میگن ترجمه ذبیح الله منصوری بهتره ولی میگن خیلی سانسور داره درسته؟ 1402/05/20 | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2676 من سینوهه رو ذبیح الله منصوری خوندم یادش به خیرالانم دارم قلعه الموت رو میخونم تا اینجا که خوب بوده من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
mehr77gol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1392 من سینوهه رو ذبیح الله منصوری خوندم یادش به خیر الانم دارم قلعه الموت رو میخونم تا اینجا که خوب بود ... عه چه جالبالموت کدوم ترجمه میخونین؟
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2676 عه چه جالب الموت کدوم ترجمه میخونین؟ اینم ذبیح الله منصوریهچون یه وقتایی توی پانویس یه سری توضیحاتی داده که آدم بهتر متوجه فضای داستان میشه من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
mehr77gol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1392 اینم ذبیح الله منصوریه چون یه وقتایی توی پانویس یه سری توضیحاتی داده که آدم بهتر متوجه فضای داستان ... مرسی عزیزم.منم پس همین ترجمشو میگیرم👌🏻
mehr77gol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1392 اینم ذبیح الله منصوریه چون یه وقتایی توی پانویس یه سری توضیحاتی داده که آدم بهتر متوجه فضای داستان ... عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🤦♀️خداوند الموت همون قلعه الموته؟😶اخه ترجمه منصوری خداوند الموته نه قلعه الموت
شلوار_مش_رجب عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2676 عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🤦♀️ خداوند الموت همون قلعه الموته؟😶 اخه ترجمه منصوری خداوند الموته نه ... خداوند الموت که ذبیح الله منصوری ترجمه کرده نویسنده اش پل آمیر هستولی من یک کتاب دیگه هم دارم قلعه الموت از ولادیمر بارتول هست(اصلا به پای خداوند الموت نمیرسه) نمیدونم کدوم منظور شما هست من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخپر خویش میکشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیدههای دروغین مشوشم ❤️🔥 "سیاوش کسرایی"
mehr77gol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1392 خداوند الموت که ذبیح الله منصوری ترجمه کرده نویسنده اش پل آمیر هست ولی من یک کتاب دیگه هم دارم قلعه ... مرسی عزیزم.کامل گرفتم چی شد
paradise1370 عضویت: 1400/09/20 تعداد پست: 10216 عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🤦♀️ خداوند الموت همون قلعه الموته؟😶 اخه ترجمه منصوری خداوند الموته نه ... اسی این کتاب الموتی که میگه درباره چی هست؟ آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒
mehr77gol مدیر استارتر عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 1392 اسی این کتاب الموتی که میگه درباره چی هست؟ کتاب راجع به زندگی حسن صباح هست که شخصیت تاریخیه.