2821
2789

من سینوهه رو ذبیح الله منصوری خوندم یادش به خیر

الانم دارم قلعه الموت رو میخونم تا اینجا که خوب بوده

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عه چه جالب الموت کدوم ترجمه میخونین؟ 

اینم ذبیح الله منصوریه

چون یه وقتایی توی پانویس یه سری توضیحاتی داده که آدم بهتر متوجه فضای داستان میشه

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
اینم ذبیح الله منصوریه چون یه وقتایی توی پانویس یه سری توضیحاتی داده که آدم بهتر متوجه فضای داستان ...

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🤦‍♀️

خداوند الموت همون قلعه الموته؟😶

اخه ترجمه منصوری خداوند الموته نه قلعه الموت

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🤦‍♀️ خداوند الموت همون قلعه الموته؟😶 اخه ترجمه منصوری خداوند الموته نه ...

خداوند الموت که ذبیح الله منصوری ترجمه کرده نویسنده اش پل آمیر هست

ولی من یک کتاب دیگه هم دارم قلعه الموت از ولادیمر بارتول هست(اصلا به پای خداوند الموت نمیرسه)

نمیدونم کدوم منظور شما هست

عزیزم ببخشید یه سوال دیگه 🤦‍♀️ خداوند الموت همون قلعه الموته؟😶 اخه ترجمه منصوری خداوند الموته نه ...

اسی این کتاب الموتی که میگه درباره چی هست؟

آهای کاربری که از فسنجون خوشت نمیاد،منم از تو خوشم نمیاد!فهمیدی؟😒

2825
2823
2791
2779
2792