سلام به همه قبل از هر چیز عذرخواهی میکنم که داستانم طولانیه. فقط چون کس دیگری رو ندارم که راهنماییم کنه خواهش میکنم خیلی با سیاست راهنماییم کنید. ممنونم.
من یک سال و خورده ای میشه که عقد کردم. برادرشوهرم هم دوهفته قبل از من عقد کردن . (از همسر من شش سال کوچکتره). اونا رسم جهاز ندارن و همه وسیله ها رو پسره خرید. (البته قطعا پدر و مادرش هم کمکش کردن) فقط به دختره چهار دست رخت خواب دادن. اونا ۹ ماه بعد از عقد . عروسی گرفتن و رفتن خونه خودشون. مادرشوهرم هم قبل از عروسیشون واسشون دو دست رخت خواب از این آماده ها که قطر کم داره خرید و یک روز که من خونه مادرشوهر بودم آورد به من نشون داد که واسه فلانی خریدم. منم گفتم خیلی خوشگله مامان جون. البته اصلا خوشگل نبود فقط نخواستم دلشون بشکنه و یا نگن چون جاری هست این حرفو میزنه. اینم بگم که طبقه بالای خونه مادر شوهر دو واحد کنار هم هست که یکی رو جاری میشینه الان . یکی هم مال ماست که دادیم اجاره. البته من از همون روز اول خواستگاری گفتم اونجا نمیشینم. و با پولش باید جای دیگر اجاره کنیم و همسر هم قبول کرده و همشون هم میدونن. واحد های بالا یک خواب است و کمد دیواریشم هم کم است. حالا جاری جا نداره که هم رخت خواب های خودش رو بذاره هم اینایی که مادر شوهر خریده. اونوقت پس داده و گفته من جا ندارم و نمیخوام و خودم چهارتا دارم لازم نمیشه و .... . حالا مادرشوهر اونا رو نگه داشته تا بده به من. (البته این هدفش رو من سوسکی فهمیدم). حالا اصلا دوست ندارم که جنس پس داده اون رو بدن به من. راهنمایی کنید بگید چطور این موضوع رو مطرح کنم.
ممنونم از وقتی که گذاشتید