2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

428 بازدید | 19 پست

سلام خانما من دیشب رفتم دسشویی وقتی داشتم خودمو میشستم متوجه ی برامدگی خیلی ریزززززر شدم در حد ی جوش کوچیک زیرپوستی اول فک کردم جوش زدم ایینه گذاشتم خودمو دیدم ی قهوه‌ای رنگ کوچیک بود از دیشب حالم بده دارم میمیرم تو نت میزنم زگیل اینجوری نیس همه شکلا عجق وجق این مث ی خال کوچیک ریزه اما خب تا حالا نداشتم اینو 

اگه کسی واقعا تجربه داره و مطمعنه نظر بده لطفا نوبت دکتر گرفتم یکشنبه بهم وقت داد تا اون موقع من سکته میکنم 

ممنون میشم جواب بدید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با این جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره😊  فاطمه هستم اپراتور لیزر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجردم چند روزه دارم مث چیزی ک تو میگی

😢😓بخدا دیشب یکساعتم نخوابیدم انقد ک حالم بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر متاهلی  از طریق رابطه جنسی گرفتی با فرد الوده که همسرت هست حتی استفاده از تیغ آلوده یا لیز ...

شوهرم هیچ علائمی ندارع اصلاااا

لیزر ک انجام میدم اما خیلی تمیزش میکنم با الکل چند لایه سلفون

یعنی اینی ک گفتم زگیله؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون ناحیه هزارجور جوش و برآمدگی میزنه. اگه از شوهرت مطمئنی پس خیالت راحت باشه چون زگیل از هیچ راهی غ ...

اخه جوش سفیده فدات این مثل خاله قهوه ای 

اخه شنیدم میگن لیزر و استخر اینام میشه من استخر نرفتم اما لیزر اره اما خب خودم اپراتورم تا حالا برا فرد زگیل دار انجام ندادم ممکنه کسی پنهان باشه؟؟

دو بارم الکل میزنم قبل و بعدش دو لایه سلفونم میپیچم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه جوش سفیده فدات این مثل خاله قهوه ای  اخه شنیدم میگن لیزر و استخر اینام میشه من استخر نرفتم ...

نه عزیزم از استخر که ابدا منتقل نمیشه. لیزر هم مگه اینکه یک صدم ثانیه بعد از شخص مبتلا اون دستگاه رو روی بدن شما گذاشته باشن وگرنه ویروس خارج از محیط بدن تقریبا بلافاصله میمیره. نگران نباش. اگه خیلی استرس داری پیش دکتر زنان یا دکتر پوست برو که معاینه کنه و دقیق بهت بگه. میتونی هم تست اچ پی وی بدی. حدود یک میلیون قیمتشه

نه عزیزم از استخر که ابدا منتقل نمیشه. لیزر هم مگه اینکه یک صدم ثانیه بعد از شخص مبتلا اون دستگاه رو ...

اره عزیزم نوبت گرفتم یکشنبه بهم نوبت داده دعا کن ک چیزی نباشه ممنونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم مجردم چند روزه دارم مث چیزی ک تو میگی

عزیزم من رفتم دکتر هیچی نبود گفت بخاطر خشکی پوست 

گفت زگیل حالت گل کلمیه😂وای خدایا شکرت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا که چیزی نیست. حتی اگه هم بود با تقویت بدنت، از بین میره. اصلا نگران نباش

عزیزم خداروشکر هیچی نبود گفت بخاطر خشکی پوستته لک قهوه ای افتاده زگیل اصلا اینجور نیس چند بار پرسیدم ترخدا مطمعنید دیگ اخر وقت بود بندازم بیرون😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40