2777
2789
عنوان

شک به شوهر

169 بازدید | 8 پست

دیروز شوهرم به من گفت یکی بهش اس داده که چطوری وفلان اخرسر هم به شوهرم گفته که خودتون بهم شماره دادید. بعدشوهرم پیش من ب اون شماره زنگید یه خانم جواب داد شوهرم گفت کاری داشتید پیام دادید زنه فورا قط کرد دوبارم زنگ زدیم رد کرد. حالا ازدیروز  هزارجور فکر اومده تو ذهنم که اون خانم شماره همسرمو ازکجا اورده .

شوهرمم میگه خبر ندارم. هی میگم نکنه چیزی بینشون هست. بعدشم میگم اگه چیزی بود همسرم بهم نمیگفت پنهون میکرد. دارم دیوونه میشه. توروخدا بگید چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینش رو مخمه

بیخیال عزیزم ....چندسال پیش یکی بمن پیام داد نوشته سلام زهرا خوبی عزیزم و فلان ...از اون جایی که اسمم زهراست گفتم حتما این منو می‌شناسه و از اون جایی که آدم پیگیری هستیم به هر طریقی بود رد شماره رو زدیم دیدیم طرف اصلا واسه ی استان دیگه ست و همینجوری شانسی فرستاده و شانسی هم درست در اومده 😂

لا إله إلّا اللّه