2777
2789

اگر کسی میتونه بگه اگر هم بخوان پول هم میدم بهشون.

زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس که ۱۰۰ تا سلام و ۱۰۰ تا لعن داره

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

من میتونم بگم پولم نمیخوام ولی صد لعنو صد سلامو به روش امام هادی میتونم بگم

از خدا میخوام تویی که داری امضامو میخونی به هرچی میخوای برسی اگه منتظر بچه ایی اگه میخوای به عشقت برسی اگه شفای خودت یا کسیو از خدا میخوای از خدا میخوام هرچه زود ترخواستتو برآورده کنه. میشه برای رسیدن به عشقم برام صلوات بفرستیو دعا کنی  مرسی دوست خوبم ♥️.اگه دعا کردی بگو برات آیت الکرسی بخونم ..........👈به خودم قول دادم بهترین خودم باشم 👌 خدایا شکرت♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم ینی ی دور زیارت عاشورا؟یا چیز دیگم همراهش هس اگه همونه ک ب جات بخونم

نه چله زیارت عاشورا به روش حق شناس فرق داره باید ۱۰۰ تا لعن گفت و ۱۰۰ تا سلام رو کامل گفت و دو تا هم دو رکفتی نماز داره

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅
منوخواهرم بلدیم این ختم رو چقد میدی؟ دوساعت طول میکشه

من خودم میگیرم ۴۵ دقیقه طول میکشه

۱۰۰ تا صلوات

لعن و سلام

یک دور زیارت عاشورا تا سر لعن و سلام

دو رکعت نماز هدیه به امام حسین

۱۰۰ تا صلوات

زیارت عاشورا کامل با ۱۰۰ تا لعن و ۱۰۰ تا سلام

دو رکعت نماز زیارت

درسته؟ همینجوری میخونید دیگه؟

اگر اره که من ۵۰۰ تومن میدم اگر امروز برام بخونید

من خودم میگیرم ۴۵ دقیقه طول میکشه ۱۰۰ تا صلوات لعن و سلام یک دور زیارت عاشورا تا سر لعن و سلام د ...

۵۰۰ چخبره خیلی زیاده

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲
من ت نیم ساعت میگم. دو ساعت چه خبره🤣

حق شناس فرق داره تو بلد نیستی

هفت مرحله س

اول ک باید قبل غروب باشه ادم باید اهل گناه نباشه نماز اول وقت خوان باشه

اول صد الله اکبر بعد زیارت عاشورا تا صد لعن ادامش نخونه پاشه دورکعت نماز هدیه امام حسین بخونه بعد صد الله اکبر دوباره زیارت عاشورا اینجا صد لعن و صد سلامو کامل بگه بعد نماز زیارت امام حسین بعد ادامه زیارت عاشورا تاسجده

من خودم میگیرم ۴۵ دقیقه طول میکشه ۱۰۰ تا صلوات لعن و سلام یک دور زیارت عاشورا تا سر لعن و سلام د ...

عزیزم من برات میخونم هیچی هم‌نمیخواد بدی فقط،برام دعا کن 

خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت