2777
2789

وایسا امتحان کنم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای من میزنه

مینویسه شماره مقصد

درست چک کن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

نمینویسه ک چیکارکنم؟؟؟ 

نمیدونم بروز رسانی کردی؟

اسکرین بده ببینم

عزیرم ی سوال فک کنم اک متن پیام دوتا بشه مثلا ی پیام بفرسی ک دو صفهدبشه هرکدوم تو همراه من تعدادشو ی ...

یه پیام طولانی رو یکی حساب میکنه 

اگر چندتا پیام باشه تعداد مینویسه

نمیدونم بروز رسانی کردی؟ اسکرین بده ببینم

ارهدبروزرسانی کردم.لینک بلد نبسم ببین میشمرم تعدا پیاما رو مثلا ی پیام بشه دوتا صفه انگاردوتا پیام حسابش کرده و هرکدوم جدامیزنه

یه پیام طولانی رو یکی حساب میکنه  اگر چندتا پیام باشه تعداد مینویسه

ن خب اینجوری من حساب کردم درست شد ۴۸پیام شوهرم ب من فرساده بود ولی تو پیاما۳۳تابود بعد پیامای طچلانی اگر دوصفه بودن رو جدامیشمردم درست همون۴۸تامیشد

ن خب اینجوری من حساب کردم درست شد ۴۸پیام شوهرم ب من فرساده بود ولی تو پیاما۳۳تابود بعد پیامای طچلانی ...

اره پس پیامای رسانه ای رو دوتا حساب میکنه

اره پس پیامای رسانه ای رو دوتا حساب میکنه

چرا پس شماره نزده من همسرم داشت درمورد ی موضوع دیگ پیام میداد بعد یهو ی پیام‌اومد درمورد قبل زنکش زدم کفت بخداالان نقرسادم نمیدونم پیامه چجوری اومده

چرا پس شماره نزده من همسرم داشت درمورد ی موضوع دیگ پیام میداد بعد یهو ی پیام‌اومد درمورد قبل زنکش زد ...

نمیدونم چرا شماره نمیزنه

میخوای زنگ بزن به اپراتور همراه من بپرس چرا شماره نمیزنه