2777
2789
کنکوری نیستید که برا چی آنقدر پیگیر اومدن نتایج هستید ؟  اونی که کنکوریه که روزی هزار با ...

ت از کجا مبدونی من کنکوری نیستم ؟

دلم میخاد بپرسم 

اینجا ی سایت عمومیه 

مجبور نیستی جواب بدی 

چقد واقعا بعضیاتون بی‌فرهنگ هستید .‌

وسط این همه اضطرابا باید جواب شما رو هم داد ک ندیده قضاوت میکنید !!! 

کنکوری نیستی 

فضولی 

فلانی 

خب جواب نده سختتته انگار اومدم التماسش کردم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوری نیستی ما کنکوری هستیم اصلا به تو چه که نتایج اومده یا نیومده به خودت زحمت نمیدی سرچ کنی ببینی ...

ب ت هیچ ربطی نداره ک من چرا همچین چیزی میپرسم  ! ت ام مشخص نمیکنی ک من کنکوری هستم یا نه :) 

بی فرهنگی ! منم نمیخام باهات دهن ب دهن شم چون سطحم میاد پایین 

صیک 

[QUOTE=305135404]ب ت هیچ ربطی نداره ک من چرا همچین چیزی میپرسم  ! ت ام مشخص نمیکنی ک من کنکوری هستم یا نه :)&nbs ...[/QUOTE

تو همین یه جمله شعور و تربیت خانوادگی تو دیدیم دست مریزاد به مادرت👏👏👏👏👏👏👏👏👏

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
[QUOTE=305135404]ب ت هیچ ربطی نداره ک من چرا همچین چیزی میپرسم  ! ت ام مشخص نمیکنی ک من کنکوری ...

برو بابا 

ی سر ب تاپیکای من بزنی متوجه میشی ک ساعت چند تاپیک میزدم ک استرس نتایج دارم 

برا عمم ک استرس ندارم ! 

ندیده و نشناخته قضاوت میکنید دلتون میخاد هیچی هم نگه آدم ؟ 

بازم میگم ت ن مشخص می‌کنی من چرا این سوال رو پرسیدم 

ن مشخص می‌کنی تربیت خانوادگی من چجوری بوده ! 

چون من ت رو آدم هم حساب نمیکنم 

الانم انقد زر نزن تو تاپیک من 

کنکوری نیستی ما کنکوری هستیم اصلا به تو چه که نتایج اومده یا نیومده به خودت زحمت نمیدی سرچ کنی ببینی ...

یا خدا،بابا بیچاره کنکور داده،حالا یه سوال پرسید

به نظرت غیرت واقعی این نیست؟لعنت هم به این هم به اون که میگید این نیست
کنکوری نیستید که برا چی آنقدر پیگیر اومدن نتایج هستید ؟  اونی که کنکوریه که روزی هزار با ...

وقتی ادم استرس داره دست خودش نیست من پارسال صد بار رفتم اومده بود اما نتونستم ببینم از استرس که اطلاعیه اومده کاش اینقد قضاوت بیجا نکنیم

یا خدا،بابا بیچاره کنکور داده،حالا یه سوال پرسید

بالا گفت کنکوری نیست 

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
نگفته،گفته کنکوریم تو تاپیکای قبلشم هست

بالا با بقیه بحث میکرد گفت آره من کنکوری نیستم بعدشم بیکار نبودم برم تاپیکای قبلش نگاه کنم چون فاقد ذره ای اهمیت

بالا با بقیه بحث میکرد گفت آره من کنکوری نیستم بعدشم بیکار نبودم برم تاپیکای قبلش نگاه کنم چون فاقد ...

به طعنه گفته،مشخصه که

به طعنه گفته،مشخصه که

اصلا کنکوری باشه حرفم کاملا حق و به جا بود چطور من میرم سایتو چک میکنم میبینم جوابا نیومده بره خودش چک کنه اینقدر رو اعصاب ما رژه نره تازه یه چنتا گوله نمک هم میان کرم میریزن فقط اسی نه ها همه اونایی که تاپیک این مدلی میزنن

اصلا کنکوری باشه حرفم کاملا حق و به جا بود چطور من میرم سایتو چک میکنم میبینم جوابا نیومده بره خودش ...

خب شاید سایت براش بالا نمیاد به دلیل شلوغی،به نت بستگی داره اگر سرعتش کم باشه نمیشه

اونا هم ک گوله نمکن تو ب خاطرشون استرس نگیر،برو سایتو چک کن تو که بلدی میبینی که نیومده