2777
2789
عنوان

خونه خریدیم ولی خیلی ناراحتم

1344 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها 

ما یه زمین داشتیم اونو تبدیل کردیم به آپارتمان که اجاره بدیم و خرج اجاره مغازه رو بتونیم بدیم

پدر مادر من تو کل ده سال زندگیمون برام نه جهاز خریدن نه سیسمونی کل وسایل خونمو همسرم فراهم کرده از خونه گرفته تا جهازو سیسمونیو طلا و ...خلاصه اصلا نذاشتیم به مامان بابام فشار بیاد

تو این ده سال اختلاف بین پدر مادرم و همسرم سر اینه که همسرم میگه چرا بجای اینکه به دخترتون ارزش میدین غریبه پرستین .همسرم میگه اولویتتون دختراتونه در حالی که پدر مادر من برای کسان دیگه از پدرو مادر جلوترن مخصوصا اونا که خانوادشون فوت شده حالا ازین ناراحتم 

همسر من با همه اختلافات عید زنگ میزنه به پدر مادرم تبریک میگه

خواهرم زایمان کرد همسرم زنگ زد تبریک گفت

الان خانواده من یه تبریک به همسرم نگفتن خب شوهرمم میبینم خیلی ناراحته و بهم میگه من انقد به تو ارزش میدم ارزش یه تبریکم ندارم؟واقعا داغونم بچه ها

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤

خب ب خانوادت بگو زنگ بزنن 

اصلا اگ اونا نمیکنن این کارو خودت ی کادو بخر بده بهشون بگو بیاید اینم بیارید 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ب خانوادت بگو زنگ بزنن  اصلا اگ اونا نمیکنن این کارو خودت ی کادو بخر بده بهشون بگو بیاید ای ...

آخه رفتو آمد نداریم خونمون شهر دیگس شوهرمم نمیذاره گلایه کنم

چرا ب پدر مادرت نمیگی چرا ایت رفتارو دارند از خودشون بپرس

چند بار گفتم نتیجه نگرفتم

پس واقعا ارزشی براتون قائل نیستن

شماهم مث خودشون رفتار کنید باهاشون

و دیگ توقعی حتی تبریک هم نداشته باشید

مسدوتم سخته پدر مادرت عزیزترین ادمای زندگیت بی تفاوت باشن بهت

💚🕊🦋🌹🌻☘🍀🌿🌱🐠🐝💚

باید بپذیری که تقدیرت همینه. دیدم پدر و مادر هایی که مثلا به خواهرزاده قرض میدن ولی به دختر و دامادشون نه. و خب این جز سرشکستگی واسه دختر چی داره؟

بنظرم بشین با شوهرت اتمام حجت کن. بگو فکر میکنم تا الان باید متوجه شده باشی که نباید از پدر و مادر من انتظاری داشته باشی. آخه میدونی حتی خودتم بگی و اونا ی زنگی بزنن اون حس بد تا چند روز آزارت میده.

اینطور پدر مادر ها انگار دارن به بچه شون میگن دست از سر ما وردار.

فکر میکنم اگر بشدت روابط رو کم کنی و انتظارت رو صفر کنی راحت بشی.

مهربان باشیم و به این فکر کنیم که هرکسی وسط نبرد خودش هست🌿
باید بپذیری که تقدیرت همینه. دیدم پدر و مادر هایی که مثلا به خواهرزاده قرض میدن ولی به دختر و دامادش ...

بخدا من روابطمم کم کردم چون خدارو شکر شوهرم خوبه و نیازی بهشون ندارم ولی خب آخه اونا پدر مادرم هستن انتظار دارم ازشون خواهرم با من دوسال فاصله سنی داره همه چیز براش فراهم کردن ولی من هیچی بخدا اگه بگمباور نمیکنی خواهرم جهاز سیسمونی و عمل چشم عمل دماغ گواهینامه هزینه دانشگاه آزاد

ولی بخدا حتی دخترم بودمهیچ یک ازینا رو بدام انجام ندادن

الانم با بی محلیشون عذابم میدن

امروز به مامانم گفتم فامیلای همسرم زنگ میزنن تبریک میگن شاید متوجه بشن ولی نشدن

احتمالا حسادت نمیکنن؟شاید ازشون بالاترین

عزیزم من این زندگی رو از صفر ساختم تاپیکامو ببینی متوجه میشی از همه چی گذشتم الانم خدارو شکر به بالاها رسیدم و این بنظرم برای یه پدر مادر بای افتخار باشه نه حسادت

چقد حساس و نازک نارنجی شوهرت

حساسیت شوهرم بخاطر منه میگه ترو میبینم عذاب میکشی ناراحت میشم از اولم اختلافش با اونا سر منه که اولویت اولتون دخترتون باشه نه کس دیگه وگرنه میگه اصلا بهشون نگو من بازم تبریکامو میگم