2777
2789

دوستان کسی بچه اش تو خواب زانوش درد میگیره؟🥴به دکتر گفتم ازمایش نوشت برا بچم و ازمایشش خوب بود

هر چند وقت درمیون اینطور میشه،از درد گریه میکنه نمیدونم چکار کنم

کیسه اب گرمم فایده ای نداره

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

منم اینجوری میشم نم از چیه

بچم نیسم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری میشم نم از چیه بچم نیسم

😔

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بعضی دردا میگن مربوط به قد کشیدن هست.‌البته ساق پا هست فکر کنم. چند سالشه بچتون؟

۳سال و نیم🥺

منم تو بچگی و حتی الان تو خواب پاهام سبکی میکنه 

فکر میکنم کمبود یه چیزی تو بدنه

دوست داره آدم هی پاهاش بکشه خیلی بده 

یه بالش شبا بزار زیر پاش جوری که زانوش ساف باشه، بالش قسمت ساق پاش باشه

منم تو بچگی و حتی الان تو خواب پاهام سبکی میکنه  فکر میکنم کمبود یه چیزی تو بدنه دوست داره آد ...

ممنون

منم تو بچگی و حتی الان تو خواب پاهام سبکی میکنه  فکر میکنم کمبود یه چیزی تو بدنه دوست داره آد ...

پایمرغ رو باید تمیز کنی و بپزی ابشو استفاده کنی,ژله زیاد بخور,با پماد دیکلوفناک ماساژ بده

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
صبح ناشتا اب یخ میخوره؟

نه عزیزم