دو تا جاري داريم مشكل خاصي نداريم ولي يه كم حسودن به زندگي من چند روز قبل به دوتاشون براي احوالپرسي زنك زدم بار اول جواب ندادن گفتم شايد متوجه نشدن دوباره زدم جواب ندادن شمارشونو حذف كردم برن به درك كلا خانواده شوهرم همه به ما حسودي ميكنن خسته شدم دلم نميخواد ببينمشون برخوردم چطور باشه كلا همشونو ميخوام كم محل كنم 😏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا باید همه بهت حسودی کنن؟اصلا از این جمله خوشم نمیاد شایدم چون انقدر خواهرم متوهمه هی میگه همه باهام حسودی میکنن در صورتی که اینجوری نیست آلرژی پیدا کردم به این جمله بعد زنگ تو بهت زنگ نزدن؟؟
عزیزم آدما با کم محلی کردن آدم میشن بهشون زنگ نزن دیر به دیر به عیادت برو کم باهاشون حرف بزن بیشتر ج ...
اصلا يادم نيس كي بهشون زنك زدم ولي هر وقت منو ميبينن همش ميگن خوشبخالت اينو داري اونو داري بدم مياد رفتارشون درست نيس هر كدوم دوازده سيزده سال از من بزركترن