2777
2789

دو تا جاري داريم مشكل خاصي نداريم ولي يه كم حسودن به زندگي من چند روز قبل به دوتاشون براي احوالپرسي زنك زدم بار اول جواب ندادن گفتم شايد متوجه نشدن دوباره زدم جواب ندادن شمارشونو حذف كردم برن به درك كلا خانواده شوهرم همه به ما حسودي ميكنن خسته شدم دلم نميخواد ببينمشون برخوردم چطور باشه كلا همشونو ميخوام كم محل كنم 😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید همه بهت حسودی کنن؟اصلا از این جمله خوشم نمیاد شایدم چون انقدر خواهرم متوهمه هی میگه همه باهام حسودی میکنن در  صورتی که اینجوری نیست آلرژی پیدا کردم به این جمله بعد زنگ تو بهت زنگ نزدن؟؟

خب نباید دوباره زنگ میزدی

وقتی ی بار زنگ زدی و شمارت رو میبینن و اگه مایل باشن زنگ میزنن

کلا با جاری نمیشه مثل خواهر یا دوست بود

بد هم نباش

مثل ی آشنای دور که وقتی همو میبینین سلام و علیک و ۴ تا حرف معمولی و تماااام تا دفعه بعد همو ببینین

عزیزم آدما با کم محلی کردن آدم میشن بهشون زنگ نزن دیر به دیر به عیادت برو کم باهاشون حرف بزن بیشتر ج ...

اصلا يادم نيس كي بهشون زنك زدم ولي هر وقت منو ميبينن همش ميگن خوشبخالت اينو داري اونو داري بدم مياد رفتارشون درست نيس هر كدوم دوازده سيزده سال از من بزركترن

اصلا يادم نيس كي بهشون زنك زدم ولي هر وقت منو ميبينن همش ميگن خوشبخالت اينو داري اونو داري بدم مياد ...

خب دیگه معمولا جاری های بزرگ به جاری های کوچک تر از خودشون حسودی میکنن سیزده سال بزرگترن؟ولشون کن بابا

چرا باید همه بهت حسودی کنن؟اصلا از این جمله خوشم نمیاد شایدم چون انقدر خواهرم متوهمه هی میگه همه باه ...

همه نه فقط خانواده شوهر خواهر شوهر وجاري از هر نظر فكرش كني به طلا يا هر چي كه داري بايد حسودي كنن