2777
2789

بیا خودش میگه ترسناک الان من بگم برو 3گانه هزارپایه انسانی رو ببین میان میگن این فیلم تو کل جهان ممنوعه چ سایکو هست و فلان 😂طرف خودش میخادد

...What the fu                                                      

دابه چهار. 

تریفر 

قبرستان حیوانات خانگی. 

سیجین 

علفزارهای سبز 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیا خودش میگه ترسناک الان من بگم برو 3گانه هزارپایه انسانی رو ببین میان میگن این فیلم تو کل جهان ممن ...

اسمش چیه و در مورد چیه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

شما از کجا فیلم دان میکنید؟ برنامه دارین؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجونم دختر پسرش مهم نیست هرچی باشه نذر امام زمان میکنم سالم و سلامت باشه خداجونم تک و تنهام فقط تورو دارم نذر میکنم ب دنیا که اومد ببرمش پابوس آقا امام رضا خودت مواظب بچه هام باش مواظب تو دلیم باش 💗

اسمش چیه و در مورد چیه

یه دانشمند دیونه ک میخاد یه هزار پارو با ادما شبیه سازی کنه ملتو میدزده دهن اونو وصل میکنه پشت اونیکی بعد مثلا یکی چیز بخوره موقع دفعه اونیکی از اون استفاده میکنه :/ چندش و رو مخه شدیدا

...What the fu                                                      

آنابل 

احضار خارجی 

ایت (آن)

گربه 

پیچ اشتباهی 

اره 

یک مکان سکوت ۱ و ۲ 

جعبه مرگ (فک کنم جعبه پرنده باشه)

نابودی 

حیات 

جن گیر 

سجین 

توطعه آمیز (موزی)

همینا یادمه😁💔

بزرگ ترین ضربه زندگیمو از کسی خوردم که دوستش داشتم.💔💔

MAMA

هالوین ۱۰قسمت

انابل

احضار

توطئه امیز

شهدا

پیچ اشتباه

اره

تپه ها چشم دارند

نزول(سقوط)مخصوص ترس فوبیا جای تنگ و تاریک

حلقه

کینه

پشت این درای بسته توی تنهایی نشستم،چشمامو به آسمونا دلمو به گریه بستم
واقعا ترسناکه؟شنیدم حال بهن زنه

حال بهم زن ترسناکه, یک فیلم صربستانی هم اینطوره یا تپه ها چشم دارند یا یکی باد برزخ سبز علفزار سبز اونم, 

...What the fu                                                      

[QUOTE=305111247]یه دانشمند دیونه ک میخاد یه هزار پارو با ادما شبیه سازی کنه ملتو میدزده دهن اونو وصل میکنه پشت اونیک ...[/QUOTE 

چندش نو دوس...ترسناک برگ‌ ریزون چی دیدی