2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون باید منم بی احترامی میکردم یا خوب جواب دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 21 پست
خوب منم بنده خدام میترسم اذیت میشم یه ساله هر دفعه رفتم بیرون و اومدم تنم لرزیده اینجا خونمه جای دیگ ...

یبار دوستانه باهاشون صحبت کنید بگید منم گربه ها رو دوست دارم ولی ترس دارم دست خودم نیست اگه لطف کنید غذا رو اون طرفتر بزارید ممنون میشم ..با انرژی مثبت باهاشون برخورد کن تا اونا هم کوتاه بیان ..گربه ها مقصر نیستن بخاطر گرسنگی میان اونجا ..انشالله مشکلتون حل شه..من خودم کمک حیوونا میکنم ولی حق همسایه رو رعایت میکنم امیدوارم همسایه شما هم متقاعد شه

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جواب کامنتت بود متوجه نشدی ! یا حرفت اینه چرا ریپ زدم ! 🙂

نه متوجه نشدم دیگه عزیزم🥴

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
نه متوجه نشدم دیگه عزیزم🥴

مشخص بود که ... اوکی منظورم این بود واقعا لزومی نداره انسان آرامش و روان خودش رو بهم بریزه ک مثلا از روی دلسوزی به گربه پناه بده ک بعد کثیفی پله ها و ساختمون و یهویی پریدن گربه تو خونه شون رو بخوان تحمل کنن ،طبیعت حیوون ها واقعا نیازی ب دل رحمی و ... ما نداره 

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

مشخص بود که ... اوکی منظورم این بود واقعا لزومی نداره انسان آرامش و روان خودش رو بهم بریزه ک مثلا از ...

به هر حال عقیده شما هم محترمه ولی وقتی ما باعث تخریب زیستگاه ها شدیم مسئولیم و‌باید حمایتشون کنیم وگرنه جای حیوان در طبیعته ..وقتی طبیعتی باقی نمونده و نه زیستگاه و غذایی، از گرسنگی به شهر و آدما پناه میارن ..همسایه ایشونم البته کارش درست نیست و باید غذا رو دورتر بزاره

به هر حال عقیده شما هم محترمه ولی وقتی ما باعث تخریب زیستگاه ها شدیم مسئولیم و‌باید حمایتشون کنیم وگ ...

ب این جنبه اش فکر نکرده بودم ...همین طور نظر شما هم محترمه ،موفق باشید 

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

ب این جنبه اش فکر نکرده بودم ...همین طور نظر شما هم محترمه ،موفق باشید

همچنین عزیزم🌹