2777
2789

خیلی خودخوری میکنم چرا جواب درست حسابی ندادم 

تو تاپیک قبلیم هست جریان اینکه با همسایه دعوام شد سر جریانی که میگم پسره از پنجره گفت این روانیه. بعد گفت حسابتو میرسم ولی من با اینکه پسره معتاده اصلا بهش بی احترامی نکردم فقط بهشون گفتم ازتون شکایت میکنم و به پسره که گفت حسابتو میرسم گفتم منم زنگ میزنم پلیس 

همش خودخوری میکنم چرا مثل خودش یه جواب محکم ندادم مثلا میفتم غلط میکنی حساب منو برسی فقط عین ماست گفتم زنگ میزنم پلیس. به نظرتون ترسیدن اسم پلیس رو آوردم؟ 

اصلا خوابم نمیبره از استرس و حرص و جوش . به شوهرمم نگفتم نره بزن بزن بشه

الان میگم دعوا سر چی بود 

ماشالله 🌹

سر این دعوا شد که 

یه ساله پسر طبقه بالایی به گربه ها دم در ورودی غذا میده جوری که میخوایم بریم داخل خونه سه تا گربه حمله میکنن تو ساختمون. مهمون که میاد مجبوریم بیایم پایین با گربه ها بجنگیم . امشب داشتم میرفتم تو خونه خواهر مادر پسره اومدن بیرون دیدن من دارم با گربه ها میجنگم که نیان تو پروها به رو خودشون نیاوردن منم گفتم اینکارتون درسته که دم در غذا میدین ما هر دفعه باید با چندتا گربه بجنگیم پرو پرو شروع کردن زر زدن که همه غذا میدن گفتم خوب بدین ولی دم در ندین. هر دوشون شروع کردن با من دعوای لفظی کردن من فقط گفتم اگه ادامه بدین شکایت میکنم البته نه اونا فحش دادن نه من. بعد  پسرشون بی‌شعور سرشو کرد بیرون از پنجره به من بی احترامی کرد گفت میام حسابتو میرسم منم گفتم منم زنگ میزنم پلیس.

پسرشون معتاد علافه همش تو خونس‌. اینا هم خونه دامادشون خالی بود اومدن مثلا موقت بشینن تا خونه پیدا کنن دیگه نرفتن 

من از ترسم که دعوا بالا نگیره به شوهرم نگفتم چی شده

کاش چیزی نمیگفتم ولی دیگه خسته شدم یه مهمون که میاد آیفون رو میزنیم گربه هم پشت سرش به زور میاد تو مهمون بدبخت مجبوره گربه رو ببره بیرون

میخوایم بریم خونه باید با چند تا گربه بجنگیم نیان تو دیر بجنبیم میان تو راهرو 

ماشالله 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ادم معتاد چیزی برای از دست دادن نداره.دنبال دیه هست.گربه اذیت میکنه زنگ بزنید شهرداری یا اتش نشانی جمشون کنن.اپارتمانه دیگه گرفتاری های خودشو داره

پشت این درای بسته توی تنهایی نشستم،چشمامو به آسمونا دلمو به گریه بستم
اتفاثا خوب جواب دادی اون بی ادبه دلیل نداره مثل اون رفتار کنی مثل خانم متشخص جو ابشو دادی 

سه نفرشون ریختن سرم طلبکار هم شدن پسره از پنجره دختر و مادره با اینکه جلو چشمشون دیدن گربه به زور رفت تو راهرو گفتن خوب میکنیم منم گفتم شکایت میکنم فکنم ترسیدن آخه به زور اینجا نشستن نمیتونن بلندشون کنن

ماشالله 🌹

اون حیوونا هم خدایی آفریده که شما رو آفریده ..چه اشکالی داره بیان توو ساختمون پناه بگیرن ..دلتونو بزرگ کنید تا خدا دستتونو بگیره

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

منم شوهرم ب گربه غذا میداد همش میخاستم برم بیرون میومد سمت من ایقدر عصبی میشدم

ولی طفلی دوبار پیشش کردم دیگ رفت پیداش نشد 

میگن گربه انرژی منفی از خونه دور میکنه و برا خونه خوبه ی پیش بگو میترسن دیگ بحث نداره ک

حالا اونام کمک این حیوانات بیچاره میکنن ک کار بدی نیست 

منم یبار از دور غذا دادم ب شوهرم ببره بدشون خیلی حس خوبیه ولی ب شدت میترسم

تکلیف پسرشون که معلومه خودتونو سرزنش نکنید، ولی بهشون دوباره اروم بگید از سری بعد با فاصله از خونه غ ...

به مادره پرو  گفتم اینا حمله میکنن تو خونه میگه مگه پلنگن می‌ترسی من اصلا نگفتم میترسم گفتم باید از راهرو جمعشون کنم . مادره همچین بچه هاری تربیت کرده 

ماشالله 🌹

منم شوهرم ب گربه غذا میداد همش میخاستم برم بیرون میومد سمت من ایقدر عصبی میشدم ولی طفلی دوبار پیشش ...

خودت می‌ترسی میدونی چه حسیه. منم میگم دورتر غذا بدن اینا انقد تنبلن زورشون میاد یکم برن اونورتر همه رو کشوندن دم در 

ماشالله 🌹

اون حیوونا هم خدایی آفریده که شما رو آفریده ..چه اشکالی داره بیان توو ساختمون پناه بگیرن ..دلتونو بز ...

😐در واقع خدا طبیعت هر موجودی رو طوری آفریده ...

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

😐در واقع خدا طبیعت هر موجودی رو طوری آفریده ...

جان؟😐

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
اون حیوونا هم خدایی آفریده که شما رو آفریده ..چه اشکالی داره بیان توو ساختمون پناه بگیرن ..دلتونو بز ...

خوب منم بنده خدام میترسم اذیت میشم یه ساله هر دفعه رفتم بیرون و اومدم تنم لرزیده اینجا خونمه جای دیگه ندارم ولی به گربه میتونن یکم اونورتر غذا بدن. نیتشون خوبه ولی چون یه ساله منو آزار دادن نه تنها ثواب نبردن هر دفعه هم واگذارشون کردم به خدا ایشالا جوابشو میگیرن. یادمون باشه به حساب حیوان دوستی انسان ازاری نکنیم گناهش بیشتره حق الناسه منکه حلالشون نمیکنم هیچوقت

ماشالله 🌹