2777
2789

من ک چیز بدی ندیدم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زانوم اینطوری بود نرفتم دکتر تا اینکه ورم کرد بعد از ام آر ای فهمیدم زانوم آب آورده و کشکک زانوم جابجا شده باید خیلی زود بری پیگیری کنه تا بدتر نشده من یه دکتر خوب فوق تخصص ارتوپدی زانو میشناسم اسمشون دکتر فردیس وثوقی برو حتما پیشش اگر میتونی

آرتروسکوپی زانو که زیر نظر دکتر نصیری انجام دادم، باعث شد که درد زانو کمتر بشه و خیلی سریع به زندگی عادیم برگشتم. دکتر نصیری هم در عمل و هم بعد از اون راهنمایی‌های خیلی خوبی به من داد. نتیجه جراحی خیلی عالی بوده و الان می‌توانم راحت‌تر پیاده‌روی کنم

من چند ماه پیش زانوم درد می‌کرد و راه رفتن برام سخت شده بود. رفتم پیش دکتر مرتضوی توی تهران، خیلی باحوصله و دقیق بودن. بعد از معاینه و MRI، گفتن پارگی رباط صلیبی دارم. عمل کردم و الان خیلی بهترم. خیلی راضیم از نتیجه.