2777
2789

نه کامل ولی آره میخونه مخصوصا شعرهای بچگونه

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامل که نه همون نصفه نیمه... همون دو سال و نیمه است کوچولوتون؟

دو سال و ۱۱ ماه  دقیق 

یه مدته میخونه 

این نشونه چیزیه یعنی زودتر از سنشون میخونن میشه بهم بگین

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
دو سال و ۱۱ ماه  دقیق  یه مدته میخونه  این نشونه چیزیه یعنی زودتر از سنشون میخونن م ...

میخواستم بدونم همسن هاش چه کارهایی میکنند؟ 

این کارش از سن خودش جلوتر هست یا نه.‌.‌. 

پنج ماه کوچولوی شما از دختر من بزرگتره

خیلی بچه تر بود تو ده شلمرود رو میخوند 

کلا هم سرزنش گیر میکرد میگفت توووووووو دهه تا اینجا میخوند 🤭🤭🤭

آتل متل اونموقع خیلی کوچولو بود تازه به حرف افتاده بود 

الان واضح تر میخونه و بیشتر آنا هنوز کامل یه ترانه یل شعر رو کامل نمیخونه 

ولی سریالهایی که من نگاه میکنم سهصیتاش رو دوست داره و میشناسه اسماشونو میگه یه صحنه اتفاق خاصی افتاده باشه مدام در موردش میپرسه 

تیتراژ آخر سریال هم میگه نزنی اونور من آهنگشو دوست دارم قشنگ میره تو حس😂😂

کلاس ارف ببرش حتما ببین علاقه نشون میده یا نه

از کی ببرمش یعنی از الان ببرم

ببین من فکر میکنم تو ورزش استعداد داره 

مثلا تو تی وی ورزش میبینه ادا در میاره  یا من از خودم درحال رقص فیلم گرفتم اونو هزار بار میزاره خیلی قشنگ ادامو درمیاره ببین صد درصد عین من نیست ولی میفهمی داره مثل من میرقصه بعد آخه من که بهش یاد ندادم خودش فهمیده سر جایی که خواننده میگه سر رو شونم میزاری دقیقا هرجای رقص باشه اینو بکه یهو دستاشو میزاره رو شونه هاش و ک.ونشو قر میده وای غش میکنم از دستش من اصلا اینا رو نگفتم خودش به این نتیجه رسیده 

ماشاله زورش هم زیاده خیلی دوست دارم ورزشکار بشه

چه ورزشی بزارم و از کی شروع کنم

از کی ببرمش یعنی از الان ببرم ببین من فکر میکنم تو ورزش استعداد داره  مثلا تو تی وی ورزش میبی ...

ای خدا😂😂😂 

یه آموزشگاه خوب شهرتون پیدا کن از خودشون بپرس ولی گمونم سن مناسب ش ۳ تا ۵ ساله

برای ورزش هم من دوست دارم دخترم رو بذارم باله

ای خدا😂😂😂  یه آموزشگاه خوب شهرتون پیدا کن از خودشون بپرس ولی گمونم سن مناسب ش ۳ تا ۵ ساله ...

وای شهرمون هیچی نداره 

دختر من تپلیه باله برقصه خیلی بامزه میشه