2777
2789
عنوان

شوهرم شوخی شوخی...

230 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

عصر شوهرم خواست بره بیرون

اومد یکم سربه سرم گذاشت و شوخی فیزیکی کرد

یکی زد به شکمم ...اولش چون سرعت دستش زیاد بود فکر کردم باضربه میزنتم نگو وقتی دستش نزدیک شکمم شده سرعتش کم شد و آروم زد 

من از ترس زود سرمو آوردم پایین و حس کردم شکمم یه تکون بدی خورد.درواقع ضربه ی اون آروم بود ولی من خودم ....

از عصر شکمم یه جوری میشه انگار منقبض شده...

خیلی نگرانم ...دوماهِ تو اقدامم ،چند روزم هست از پریودیم میگذره ،میترسم مشکلی برا رحمم پیش بیاد خیلی رو این چیزا حساسم😑چیکار کنم...

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد به دلت راه نده یدونه هم بزن تو شکم شوهرت 

اون آروم زد تقصیر خودم بود بیشتر 😖صدبار بش گفتم شوخی فیزیکی نکن ،از رو نمیره که

خدا جونم تو هیچ کاری ناامیدم نکردی برای همه چی ممنونم اگه صلاح میدونی این یکی آرزوم رو هم برآورده کن(🤱)

می‌دونه تو اقدامی این کارا رو می‌کنه ؟!! ه شوخی بدی ،،،

اره میدونه وله همش میگه اِ ببخشید یادم نبود و بعد دوباره همون آشو همون کاسه

الان که تو اقدامی مواظب باش گلم وگرنه که اشکال نداره

مرسی عزیزم از دلداریت.

اشکال ندارع فقط ب شوهرت بگو حست رو و بعد هم مواظب باش چیزی میشه منقبض کردی یک لحظه خودت رو 

هرچی میکشم از دست شوخی های زیادشه ..حس میکنم اینقد میزنه تو شکم و پهلوم نمیذاره هیچوقت بچه دارشیم