2777
2789

بلند شدم ببرمش دسشویی، یهو حس کردم خیس شدم، چک کردم دیدم خونریزیه‌‌.. بچه ها من هفته ۱۰ بارداریم، و بخاطر سقط قبلی استراحتم، هیچ کاری نمیکنم، صبحم درد پریودی داشتم شیاف گذاشتم، الان باز گذاشتم.. چکار کنم ؟ فردا هم که تعطیله, سونو یه هفته پیش رفتم همه چی خوب بود، بخدا دارم دیوونه میشم بدنم توان یه سقط دیگه رو نداره

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه میشه با بچه کوچیک استراحت مطلق باشی !!! رعایت کنی 

الانم مجدد شیاف بزار یا میتونی برو‌درمانگاه سونو قلب بذه ببین وضعیت بچه در چه حالیه 

با بچه کوچیک که ادم نمیتونه استراحت کنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یکی نیست کمک دستت باشه یا بری خونه مامانت حواسشون ب بچه باشه؟ 

ببین باشیاف بهترشدی نشدی،برو زایشگاه بیمارستان رسیدگی میکنن

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
عزیزم خطرناکه برو اورژانس سریع

بیمارستان رفتم میگن ما باید معاینه کنیم

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
ان شاالله خیره نترس ارامش داشته باش ولی اگر تونستی برو زایشگاه اونجا هم پزشک هست هم سونو و پ..

تا فهمیدن باردارم گفتن برو زایشگاه، اونجا هم نه پزشک داشتن نه سونو, گفتن برو بخواب برا معاینه!

مگه میشه با بچه کوچیک استراحت مطلق باشی !!! رعایت کنی  الانم مجدد شیاف بزار یا میتونی برو‌درما ...

خیلی کوچیک نیست ۶ سالشه، شبا می‌ترسه تنها بره دسشویی

یکی نیست کمک دستت باشه یا بری خونه مامانت حواسشون ب بچه باشه؟  ببین باشیاف بهترشدی نشدی،برو زا ...

رفتم هیچ غلطی نکردن 

تا فهمیدن باردارم گفتن برو زایشگاه، اونجا هم نه پزشک داشتن نه سونو, گفتن برو بخواب برا معاینه!

شاید میخواستن ببینن رحمت باز شده یانه

چی بگم خواهر جان هیچ کافری روزتعطیل گرفتار بیمارستان نشه.

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
شاید میخواستن ببینن رحمت باز شده یانه چی بگم خواهر جان هیچ کافری روزتعطیل گرفتار بیمارستان نشه.

برام دعا کن تروخدا

برام دعا کن تروخدا

چشم عزیزم

فعلا همون شیاف رو بزار و بسپار به خدا و بخواب

ان شاالله با استراحت بهتر بشی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b