2777
2789
عنوان

دلپیچه و تب کودک

1091 بازدید | 12 پست

مامانا دخترم از دیشب دل درد داشت، امروز هم تب بهش اضافه شد. اسهال نداره. 

تبش سخت کنترل میشه، بی حاله. دل دردش مدام قطع و وصل میشه. 

چنین تجربه ای داشتین؟ 

بهش استامینوفن و کیدی لاکت دادم. چهار ماه پیش اینطوری شده بود دکتر فقط همینا رو داد.

سلام انشالله خوب تر شه

چند وقتشه عزیز

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ:

📚سوره ای#به جهت #رفع تب

حضرت امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:

هر کس، با ایمان سوره مبارکه فاتحه را چهل بار بر قدح آب با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و آن آب را بر روی کسی که تب دارد بپاشد، تب از او زایل می شود. (همان ص12)

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه. اسهال نداره فعلا. میل به غذا نداره‌ خیلی بی حاله

از دل دردشه، دی سیکلومین بده بهش ببرش دکتر گناه داره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

سوره نور شنیدم عالیه برای تب حتما بخون و جدی بگیر تب رو

ببری دکتر فوری آمپول میزنن خوب میشه شاید ویروس باشه

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم