2777
2789

امشب یکی از نزدیکانم که یه دختر ۱۹سالست فوق العاده مهربون با استعداد زیبا خوش سروزبون باهام دردودل کرد یه خواستگار خوب براش اومده و احتمالا بخواد باهاش ازدواج کنه خودشم یه رشته بورسیه میخونه و از لحاظ مالی خوبن...

ولی ولی ولی.......وسط این که دارن کم کم برای ازدواجشون آماده میشن و کلی ذوق و شوق داشته....ناگهان فهمیده که پدرش به مادرش خیانت میکنه اونم با یه زن متاهل که یه پسر داره و بابای این کلی پول برا خانمه فرستاده و حتی حدس میزنه روابط خارج از عرف دارن یعنی خون گریه میکردمیگفت کاش مرده بودم و این چیزارو نمیدیدم ...بعد اومده به پدرش گفته و اونم خیلی شیک و مجلسی همه چیزو انداخته گردن مامانش بنده خدا مامانش کارمند شرکت نفته صبح میره عصر میاد دلم میسوزه که این مرد بی صفت چه پولایی از کنار شغل خانمش خورده ...به نظرتون این دختر خانم چکار کنه؟من بهش گفتم کاش به روش نمیاوردی تا یه حال اساسی از هر دو میگرفتیم ادمشون میکردیم ولی حالا چون گفته پدره میفهمه که کار اینه...پدره هم تحصیل کرده و ...

دلم برای خانمه و این دخترش میسوزه پدرش که الان باید پشت و پناهش باشه تکیه گاهش باشه ...

اولش فکر کردم خدای نکرده دختره فوت شده .این چیزا همه جا هست هرکس مشکلی داره

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی سوال رشته های بورسیه شامل چ رشته هایی میشن؟ ببخشید اینو میپرسم که بی ربطه ولی برام سواله

مثل فرهنگیان، اینایی ک از ترم اول حقوق دارن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

کاملا درکش میکنم ما به بابامون گفتیم گفت به شماها چه مگه بزرگتر منید باید ازتون اجازه میگرفتم صیغ ...

دقیقا اینم همینو گفته 

گفته چرا فضولی کردی ...چتاشو دیده بوده عکسایی که خانمه فستاده بوده 

اولش فکر کردم خدای نکرده دختره فوت شده .این چیزا همه جا هست هرکس مشکلی داره

از غصه دق نکنه خوبه 

باباش دکترای روانشناسی فوق لیسانس هوانوردی ...شاعر نویسنده ...

دقیقا اینم همینو گفته  گفته چرا فضولی کردی ...چتاشو دیده بوده عکسایی که خانمه فستاده بوده  ...

تا خود صبح زار زدم

هیچوقت اون ادم قبل نشدم

البته ما خواهر وسطی تلگرام بابا رو هک کرد چت و عکس رو دید برای من فرستاد

الانم رابطه‌ش با بابام خوبه

من با هردو قطع رابطه