2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یادگرفتی به منم بگو😐💔حس میکنم جامعه گریزم اصلا نمیتونم تو اجتماع باشم برام سخته حتی خریدم که میرم همش دلم میخواد برگردم خونه 

وقتیم که خانوادم میرن مهمونی ،نمیرم چون برام خسته کنندس و معذب میشم

اگه یادگرفتی به منم بگو😐💔حس میکنم جامعه گریزم اصلا نمیتونم تو اجتماع باشم برام سخته حتی خریدم که م ...

من بیشتر توی محیط کاریم مشکل میخورم خرید اینا دوس دارم بیرون اینا برم مثلا حرف ام میزنم اما اهل زبون بازی نیستم دوس ندارم  اینجوری ام

ببین وقتی تو کار همش ۴ تا دختریم اونا باهم صمیمی اند و حرف می‌زنند من عین بت باید کار خودمو کنم  ...

دوست فقط در حد حرفای معمولی زدن خوبه اصلا سعی نکن با کسی صمیمی بشی 

خوب تو حرفاشون بگرد ی نظری هم تو بده ی چیزی تعریف کن

دوست فقط در حد حرفای معمولی زدن خوبه اصلا سعی نکن با کسی صمیمی بشی  خوب تو حرفاشون بگرد ی نظری ...

خب منم نظر میدم اما صمیمت نداریم حالا نه زیاد ولی در حد همکاری بدم نمیاد 

من بیشتر توی محیط کاریم مشکل میخورم خرید اینا دوس دارم بیرون اینا برم مثلا حرف ام میزنم اما اهل زبون ...

وای درکت میکنم خیلی بده

گاهی میرم تو یه جمع همه باهم شوخی میکنن و میخندن منم مثل ماست 

از خودم بدم میاد تا باهام حرف نزنن نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم خیلی سخته

خب سخته خیلی بده تو اجتماع این مدلی باشی اذیت کنندس

بله خیلی سخته 

منم تو جعم های خانوادگی معمولا یا شرکت نمیکنم یا حرف نمیزنم

که خیلی باعث طرد شدنم شدا واقعا ازار دهندس میخام رو خودم کار کنم