سلام دوستان. پسرم حدود ۲۰ماهشه. وقتی خیلی کوچیک بود تاپیک زدم و راهنمایی خواستم برای خواب بد و کوتاهش. هیچ راهکاری به دردم نخورد و اون زمان گذشت. خواستم به بقیه مامانایی که مشکل منو دارن بگم نگران نباشید هرچیزی در زمان خودش حل میشه. پسرم از یکسالگی خوابش درست شد و تونستم جای خوابشم به راحتی جدا کنم. اون موقع باورم نمیشد دوباره میتونم شب کامل بخوابم یا خواب روز داشته باشم ولی خداروشکر همه چی به مرور زمان حل شد. برای هر بچه ای زمانش متفاوته فقط طاقت بیارید
دختر منم همین مشکلات رو داره دقیقا و الان دو ماه و نیمه هست. من خیلی خیلی نگران و خستم و فکر میکنم این خواب کم و بد به خاطر مشکل یا بیماری هست . نوزاد شما رفلاکس نداشت؟
سلام عزیز. خیلی امیدوارم پیامم رو ببینی دختر منم همین مشکلات رو داره دقیقا و الان دو م ...
سلام عزیزم پیامتو الان دیدم. امیدوارم تا حالا خواب بچت خوب شده باشه. پسر من کلا خواب بدی داشت حتی تا یکسالگی بعدشم چندبار مریض شد و خوابش بدتر هم شد. من نتونسه بودم شیر شبشو حذف کنم پس شروع کردم و بعد حذف شیر شب و بعدشم جدا کردن جای خوابش دیگه مشکل حل شد و شب حداقل ۹ ساعت پیوسته میخوابه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.