2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنید

716 بازدید | 28 پست

سلام من ۲۱ سالمه شوهرم ۱۵ سال ازم بزرگ‌تر و مطلقه ی بچه دار بوده منم دختر بودم باهاش ازدواج کردم چون یک موقعیت مالی و شغلی و تحصیلی بسیار بالایی داره دست و دلبازه دلسوزه مسئولیت پذیره احساساتیه برای منم تو مدت کم خونه ۳۰۰ متری و ماشین و سفر خارجی فراهم کرد اما ایراد بزرگش بچه داشتنش هست که البته حضانت دست مادرشه من با گذشتش اینکه مدت مطلقه بودنش دوست دختر داشته با بچه داشتنش اصلا نمیتونم کنار بیام هم بچشو دوست دارم هم خودش اما تو کتم نمیره وقتی پسرم پسرم میکنه و انقد دوسش داره بابتش هم با من اوایل خیلی دعوا کرد چون من دیدار را محدود میکردم چون دلم میخواست بقیه زن و شوهر ها زندگیم عادی بود خیلی سخته این موردم بنظرتون چکار کنم گاهی فکر جدایی هستم انقد شوهرم احساساتی هست  دلم نمیاد ولی بیش از حد بچش دوست داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنم کم بود بخدا نمیدونستم انقد سخته 

برو مشاوره حالتو خوب کن عزیزم خدارو شکر مشکلی نداره شوهرت پسرشم بزرگ میشه خودتم بچه بیار ببین چقد وقتشو براش بزاره بعد این حس منفیت از بین میره 

اشکال نداره عزیزم طبیعیه اون دوست داشته باشه چون بچشه مطمعنا توام بچه بیاری بچه توام به همین اندازه دوست داره و محبتشم به تو بیشتر میشه خداروشکر که همه چی ام برات فراهم و اخلاقش خوبه نگران نباش درست میشه

بخدا یه حس خیلی خیلی بدیه خدا منو آروم کنه فقط 

یه بچه خوشگل واسش بیار،اینقد نازتو میخره.ببینی قربون صدقه بچه خودتونم میره فراموش میکنی.یکم از جورجینا یاد بگیردختر😁

یه بچه خوشگل واسش بیار،اینقد نازتو میخره.ببینی قربون صدقه بچه خودتونم میره فراموش میکنی.یکم از جورجی ...

بعنی بنظرتون مشکل من حاد نیست ؟ فکر کنم شما جای من نیسی اون بچه مدام اسم مادرش میاره هفته ای یک شب پیش ماست ماهی یکبار پنجشنبه جمعه پیش ماست 

یه بچه خوشگل واسش بیار،اینقد نازتو میخره.ببینی قربون صدقه بچه خودتونم میره فراموش میکنی.یکم از جورجی ...

الانم پیش ماست انقد حس بدی دارم خصوصا شوهرم گفت فردا میرم‌دوستم ببینم پسرمم میبرم پسرمم دوست دارم ببینه اصلا یجوری ام

الانم پیش ماست انقد حس بدی دارم خصوصا شوهرم گفت فردا میرم‌دوستم ببینم پسرمم میبرم پسرمم دوست دارم بب ...

نمیگم شرایط سختی نیست،ولی خیلیا تو شرایط تو دارن زندگی میکنن،شوهرت هرکسیو میگرفت همین بود.اون بچه هم تقصیری نداره،وقتی مادر بشی متوجه وابستگی مادرو فرزند میشی.ولی مسئله اینه خانوماییو میشناسم با نهایت درد تو شرایط بدتر از تو دارن زندگی میکنن.تو از همه لحاظ اوکی هستی،حیفه جاتو به کسی دیگه بدی...میشه بگی مشکلشون چی بوده که جدا شدن؟؟

نمیگم شرایط سختی نیست،ولی خیلیا تو شرایط تو دارن زندگی میکنن،شوهرت هرکسیو میگرفت همین بود.اون بچه هم ...

اره واقعا میدونم حیفه چون خیلی احساس و توجه داره خرجم میشه 

به همون نسبت خرج اون بچه هم میشه ازین مشکل دارم روانی میشم همش به زن و شوهر های عادی نگاه می‌کنم من دوست داشتم خودم شوهرم را پدر کنم و این شیرینی ها برای هر دو اولین بار باشه گیر کردم نمیتونم جدا بشم از یه طرف نمیتونم کنار بیام 

نمیگم شرایط سختی نیست،ولی خیلیا تو شرایط تو دارن زندگی میکنن،شوهرت هرکسیو میگرفت همین بود.اون بچه هم ...

ببین اون زن بسیار سرد بوده و شوهرم دوسش نداشت راحت طلاقش داد ولی بخاطر بچش خیلی غصه خورد که بچه طلاق شد البته تمام حق و حقوق کامل به زنه داد