2777
2789
عنوان

بقایا بعد از سقط

160 بازدید | 15 پست

امروز رفتم سونو یه تیکه مونده ابعادش ۳۱در۲۴ میلی هست حجمشم ۵.۸ سی سی

دکتر گفت ۴تا سایتوتک بخورم دوتا دوتا زیر زبون گذاشتم هیچ تاثیری نداشت فقط باعث بیرون رویی شد

قرص مترژن هم داده 

از عصر که خوردم احساس میکنم خونریزی کمتره شده

چی پیشنهاد میدید بخورم تا ابن یه تیکه ام دفع بشه 

سلام اون دوتا قرص خیلی قوی هستند جاریم یکی رو‌خورد و توخونه سقط کرد سالها پیش

از خود  دکترت بپرس اینجا کسی تخصص زنان وزایمان نداره

دفع نشد نهایتا کورتاژ کن تا عفونت رحم نگرفتی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ارخود دکترت بپرس اینجا کسی تخصص زنان وزایمان نداره دفع نشد نهایتا کورتاژ کن تا عفونت رحم ...

دکتر از اول گفت کورتاژ خودم نخواستم 

دکتر تجویزش همینا بود که تاثیری نداشت

تحرکت رو زیاد کن برا من دکتر سرم انقباض نوشت خیلی درد کشیدم ولی تموم شد

متاسفانه نمیتونم

نهایتا بتونم پیاده رویی کنم تو خونه که بعد یک ربع سرگیجه میگیرم

پله که میرم انگار میخوام بمیرم قشنگ جون از دست و پام میره

متاسفانه نمیتونم نهایتا بتونم پیاده رویی کنم تو خونه که بعد یک ربع سرگیجه میگیرم پله که میرم انگار ...

اخذعوارض سقط من یه مدت مث سکته ایی ها شده بودم کلا بدنم لمس بود دستام مث پیرزنا میلرزیدن 

اخذعوارض سقط من یه مدت مث سکته ایی ها شده بودم کلا بدنم لمس بود دستام مث پیرزنا میلرزیدن 

دور از جونت

وااای دقیقا یه طبقه میام بالا جونم در میاد نیم ساعت باید بخوابم فقط نفسم بالا بیاد

با یه دونه اش سقط کردم البته از قبل خونریزی ام داشتم یعنی با مترژن دفع میشه

ببین اگه خونریزی داری هنوز باید الدی بده بخوری بعد پریود بشی مترژن بخوری تو پریودی بعد دوباره اگه دفع نشد الدی بخوری قطع کنی دوباره پریود بشی دفع بشه تحرکم داشته باش

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین
تازه دو روزه سقط کردم ال دی رو به این زودی میدن؟

نه عزیزم طبیعیه براشما بقایا خودش میفته نیوفته هم با پریود میاد بپر بپر کن میفته 

خدایا به امید خودت ولله خیرا حافظا و هو ارحم الراحمین