2777
2789
عنوان

کسی تا حالا انزیم بینی زده؟

6333 بازدید | 17 پست

سلام

بینی دوستم خیلی کوچیک شده گفت ۳ جلسه آنزیم تزریق کردم منم بهش گفتم واسم نوبت بگیره. 

شما تا حالا انجام دادید

نتیجه گرفتید؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله آنزیم زدم ولی هرجایی قابل اعتماد نیس..

قبلا‌۲جلسه پیش یکی زدم وحشتناک هم درد داشت موقع تزریق..اثر نکرد ک‌بعدا فهمیدیم کورتونه‌چیه‌‌ک‌بعد‌عمل‌میزنن ورم‌بره ازون زده بود

ولی پیش یکی‌دیگه رفتم‌خیلی‌خوب بود

تبریز‌ پیش دکتر میترا احمدی،نتیجشو‌دیدم

ولی باز درحدکم عمل‌میکنه مث جراحی یهو‌خوشگل‌نمیشه باید‌جلساتو‌ تکرار کنی

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

اگه شرایطشو دارین بهترین گزینه عمله

من بابام‌اجازه‌نمیداد الانم شوهرم‌نمیذاره‌والا‌هیچی‌ جای عملو نمیگیره

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

من ازیه دکترمعروف که اسمشو یادم رفت تو اینستاگرام شنیدم  بعضی اوقات آنزیم یا فیلر ممکنه بافت بینی رو از بین ببره

چندتا عکس جراحی ترمیمی بینی روگذاشته بود که بافت بینی از بین رفته بود

بله آنزیم زدم ولی هرجایی قابل اعتماد نیس.. قبلا‌۲جلسه پیش یکی زدم وحشتناک هم درد داشت موقع تزریق..ا ...

درد داشت ؟ من شنیدم خیلی درد داره ؟ بعدش بینیتون غیر قرینه نشد؟ 

من ازیه دکترمعروف که اسمشو یادم رفت تو اینستاگرام شنیدم  بعضی اوقات آنزیم یا فیلر ممکنه با ...

دقیقا

باید حواستون باشه جای خیلی خوبی برین

خطرناکه

اولش بی حسی تزریق کرد که درد کشیدم‌هرچند موضعی هم‌بی‌حس کرده بود

ولی بعدش ک‌اثر کرد هیچی نفهمیدم فیلمشو‌گرفته بودن کلی خون‌رفته بودو.. با هرباری‌ک‌نیدل‌وارد بینیم‌میشد من نفهمیدم‌عین سنگ‌شده بود درد نداش

چنتا هم دارو‌ رو ترکیب کرد زد

نه قرینه بود و‌باید چسب میزدم و‌ ۱۰ روز سعی‌میکردم چندین ساعت دماغگیر‌استخر بزنم

حالا من مراقبتاشو زیاد رعایت نکردم‌ولی‌باز‌ خیلی راضی‌بودم

الان ماشین گرفتم دستم خیلی خالیه 🥲

مبارکت عزیزم

اگه عجله نداری‌صبر کن‌بری عمل..

عمل‌خوبه

من زدم سه تا غده دراومد رو بینیم وحشتناک که قشنگ معلومه غده ها اندازه یه گوجه سبز رو دماغمه باید جراحی کنم کیست هارو دربیارن 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
من زدم سه تا غده دراومد رو بینیم وحشتناک که قشنگ معلومه غده ها اندازه یه گوجه سبز رو دماغمه باید جرا ...

ای وای حتما از دکترتون شکایت کنید 

آنزیمش خوب نبود یا دکترش تخصص نداشته؟ اصن آنزیم همین قدر عوارض بد داره؟

ای وای حتما از دکترتون شکایت کنید  آنزیمش خوب نبود یا دکترش تخصص نداشته؟ اصن آنزیم همین قدر عو ...

شکایت کردم فهمیدم دکتر نیست اصن 

اره عوارض داره نکروز میاره 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕