2777
2789
عنوان

فوم یا ژل صورت؟

95 بازدید | 13 پست

من پوستم مختلطه.

این سری برای اولین بار فوم ویتالایر گرفتم مدل ویتامین سی که برای همه نوع پوسته.

الان میخوام جدید بگیرم موندم همین فوم ویتالایر بگیرم ولی مدل سبزش که برای پوست چرب و مختلطه یا ژلشو بگیرم یا کلا یه مارک دیگه...

لطفا راهنماییم کنید اگه تجربه ی استفاده از اینا که گفتم رو دارید یا مارک خوبی که راضی هستید رو معرفی کنید.💕

باتشکر🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بادی شاپ راضی بودم ولی یمقدار قیمتش بالاست

نوتروژینا اون مدل حاوی سالیسیلیک اسید خوبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بنظرم قیمت پایین به درد نمیخوره لافارر درسته قیمتش شاید ۲۵۰تا۳۰۰باشه ولی من ازش استفاده می کنم پوستم ...

نوع پوستت چیه عزیزم؟

من چون خیلی از تونرش راضی نبودم به فومش فکر نکردم ولی شما میگی راضی هستی حتما سرچ میزنم

نوع پوستت چیه عزیزم؟ من چون خیلی از تونرش راضی نبودم به فومش فکر نکردم ولی شما میگی راضی هستی حتما ...

من پوست روی بینم چربه بقیه خشکه 

برای پوست های  خشک شو استفاده میکنم  

خیلی راضی بودم

من پوست روی بینم چربه بقیه خشکه  برای پوست های  خشک شو استفاده میکنم   خیلی راضی بو ...

من فقط گونه هام یکم خشکه بقیه جاها تقریبا چرب که میشه همون مختلط🤦‍♀️

عزیزم ببخشید زیاد هم ازت سوال کردم شما از کجا میگیری ؟ من الان میخواستم از دی جی کالا سفارش بدم یه وقت اصل و فیک که نداره ؟