2821
2789
عنوان

بخدا ریده شده ب سایت

262 بازدید | 28 پست

ازبس بچه مچه ودروغگو باتاپیک چرت زیاد شده ادم ی راهنمایی میخا هم لالن فقط دنبال تاپیک جنجالین  واقن چون اسمش نی نی سایته پره نی نی شده😡😡😡😡ی تاپیک زدم بچم مریض دریغ از ی کمک بخدا من کاربر قدیمم قشنگ تجربه وادمای خوب زیادبوداینجاالان افتضاح

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالا  ادب رعایت کنید

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 

استارتر ببخشید میشه اینو برام گزارش بزنی ؟

https://ninisite.co/discussion/topic/11699018/وای-اه-اعصابم-خورده

میشه اگه این متنو میخونی برای رسیدن به آرزوهام یک صلوات بفرستی ؟😍❤️ اگه فرستادی بگو منم‌میفرستم برات

حالم از تبلیغ زانو ب هم میخوره چندش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بله قبلا بهتر بود 

الان آدم دیگه میلی نداره بیاد 

منم حوصله اینجا رو دیگه ندارم😅

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

من که خیلی وقت بود نبودم امروز اومدم تصیمم هم دارم کم بیام 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اونایی که تا تقی یه توقی میخوره میگن طلاق ،همشون از دم بچه مدرسه ای هستند

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
جهنم از اون حالم از تبلیغ زانو ب هم میخوره چندش

با مرورگر Gerdoo plus 

بیا دیگه تبلیغ نداری

کبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳!!...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒!!..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳!?️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳!?️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳!!...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳!!..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳!!...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست

یه نمونه هم این طرز صحبت کردن شماست ،عزیزم

اولن عزیزم فک کنم شماهم جزو بچهایی هستی ک اینجان بعدشم بچم مریضه گفتم ببینم بچهاتجربه ای دارن دیدم ن همه دنبال چرتوپرتن اعصابم بهم ریخت

2825
2823
2791
2779
2792