2777
2789
نه بابا این قدا هم نیست بابام خودش خونه میسازه میگه بیشتر از ۳۰۰ نمیشه اسکلت با سقفش.بقیشم خورد خورد ...

چند متره مگه زمینتون؟ والا توی شهر ما با ۳۰۰ تومن فقط میشه پروانه اش را گرفت. 

اگر آهن دارید که خیلی جلو می افتید ....بابام پارسال به آجر داد ۱۶۰ میلیون ...به سقف هم نزدیک ۵۸ میلی ...

اهنش هست واینکه پول کارگرو بنا اصلا نمیدیم.چون همه کارست بابام.فقط بدنش با سقفش بابام میگه با ۳۰۰ تومن مصالحش حله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمی‌دونم شما کجا هستید ولی فکر کنم با دو میلیارد بشه یه خونه را تکمیل کرد البته به متراژ زمین هم دار ...

شهرکردیم. زمینمون ۱۶۰ متر هست . باید یه زیر مین در بیاریم طبقه همکف بشه پارکینک و روش را یه واحد بسازیم.

اهنش هست واینکه پول کارگرو بنا اصلا نمیدیم.چون همه کارست بابام.فقط بدنش با سقفش بابام میگه با ۳۰۰ تو ...

خب این که خیلی خوبه اسی اگر میتونی ماشین بفروشید انجام بده بقیه چیزارو خورد خورد میگیری پول دستت اومد انجام میدی مثل سرامیک و کاشی یا در و پنجره و شیشه و چیزای دیگه حتما انجام بده اشتباه نکن چون مصالح همیشه در حال افزایش قیمت هست ارزش خونه داشتن خیلی بیشتر از ماشین داشتنه

واقعا واقعا اکه میتونید با این مبلغ سفت کاریشم انجان بدید حتما این کار را بکنید. چون بعد هم میتونید ...

این قیمتی که دارم میگم شاید به نظر خیلیا عجیب بیاد ولی من بدون پول بنا میگم وآهنم هست وفقط اسکلت خالی با سقفش میگم.بقیش کم کم حل میشه

بخاطر هزینه نیست اون چون تصادف کرده کمر وشونش اسیب دیده میگه یه گچکاره دیگه خونمون رو گچ کنه منم رو ...

وای عزیزم بنظرت کارت درسته؟یا از رو لجبازی ادامه میدی

۵سال توی خونه تمیز گچ کاری نشده باشی بهتره یا کلا گچ کاری نشده

وای عزیزم بنظرت کارت درسته؟یا از رو لجبازی ادامه میدی ۵سال توی خونه تمیز گچ کاری نشده باشی بهتره یا ...

خخخ اره راست میگین گچامون رو خریدیم باید باهاش صحبت کنم ببینم اگه خودش گچ نمیکنع بده به کسی دیگه

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم