2777
2789
قصدم همینه ماشینو بفروشیم ولی مصالح خیلی گرونه😪😪

اسی اگر ماشینتون خوب میره این کارو انجام بده وگرنه توش میمونی من الان پدرم داره خونه می‌سازه تو باغشون تو شهرستان تا الان بالای ۶۰۰ آب خورده براش تازه کابینت و ایناش هم مونده هنوز باید انجام بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قصدم همینه ماشینو بفروشیم ولی مصالح خیلی گرونه😪😪

ماشینتون مگه چیه که بتونید با فروشش خونه بسازید؟ الان من هرچی میگم زمینمون را بسازیم شوهرم میگه فقط باید دو میلیارد داشته باشیم که بتونیم با این اوضاع سفت کاری کنیم که اونم کی میتونه پس انداز کنه؟ تازه بقیه توکاری داخل و کابینت و.... خودش خداتومنه پولش😭😭😭

مصالح گچ خیلی کمه.حتما شوهرش جای دیگه کار میکنه خونه خودش اولویتش نیست

افرین پلاستیک فروشی داره ولی منو اون رو دنده لج افتادیم اون بحاطر تصادف کمر وشونش اسیب دیده میگه یکی دیگه گچ کنه منم میگم حتی شده روزی یه متر کار کنی باید خودت گچ کنی خونمون هم 90متره

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
شوهر منم کارش تو منطقه تکه هیچ کسم باور نمیکنه بگم نداریم متاسفانه 😭😭

عزیزم اگه دوست داری جواب بده شما اهل کجایی

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
اسی اگر ماشینتون خوب میره این کارو انجام بده وگرنه توش میمونی من الان پدرم داره خونه می‌سازه تو باغش ...

اسی اینم که میگم ۶۰۰ تا پارسال انقدر هزینه کرده امسالم رفت یه مقدار کارای دیگش انجام داد نمیدونم اونا هم دقیق چقدر شده فکر کنم یه ۳۰۰ تومنی هم امسال خرج کرده روی هم نزدیک ۹۰۰ میلیون شده 

ماشینتون مگه چیه که بتونید با فروشش خونه بسازید؟ الان من هرچی میگم زمینمون را بسازیم شوهرم میگه فقط ...

نه بابا این قدا هم نیست بابام خودش خونه میسازه میگه بیشتر از ۳۰۰ نمیشه اسکلت با سقفش.بقیشم خورد خورد.ماشینمون کوییک صفره

ماشینتون مگه چیه که بتونید با فروشش خونه بسازید؟ الان من هرچی میگم زمینمون را بسازیم شوهرم میگه فقط ...

نمی‌دونم شما کجا هستید ولی فکر کنم با دو میلیارد بشه یه خونه را تکمیل کرد البته به متراژ زمین هم داره و این که چطور بخوابید بسازید برا ما که این مبلغ عالیه

عزیزم میشه بگی .آهنشو داریم فقط؟بدنه وسقفش چند در میاد باهامون بقیش حله

اگر آهن دارید که خیلی جلو می افتید ....بابام پارسال به آجر داد ۱۶۰ میلیون ...به سقف هم نزدیک ۵۸ میلیون هزینه کرد که ایزوگام هم یه دفعه زد دیگه روش