2777
2789

هعی سلام 

با اینکه تو عقیدم و تازه ازدواج کردیم ولی انقد شعور نداره ک ی روز بگه پاشو تنها بریم جایی 

هر وقت خودم پیشنهاد دادم باید منت بزاره و تهش مث ی بت کنارم باشه اصلا خوشنمیگذرونه و مدام تو تفریح و.. غر میزنه بلد نیس یکم عشق بازی کنه ک🤦🏻‍♀️

نمیدونم شاید من خیلی رویایی ام

هرجا میریم ی لشکر دنبال خودش راه میندازه الان بعدچند وقت میگه فردا بریم بیرون منم با شوق ذوق بعد فهمیدم قراره ابجیشو ببره انقد حال میکنه با خانوادش تو تفریحات کل خرجشونم میده😑

خستهههه شدمممم دلم میخاد فردا نرم بگم نمیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر من از الان اینجوریه. عشق خوتوادشه. ولا پشیمون شدم و به ازدواج باهاش فکرم نمیکنم. پش قرار نیس بعد ازدواج هم درست بشع 😐

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛