2777
2789
انواع و اقسام ظروف انتیک و جدید و گرون رو داره یعنی همه چی ها ، همه چی و بسیار با سلیقه ست تو خرید و ...

مام همینیم 

ولی به خاطر اینکه هبعدش بقیه پانشن ظرف بشورن از قدیم همیشه یه بار مصرف میخریدیم 

چون یهو همه جومیگیرن نمیزارن تو ظرف شوییم بزاری میرن میشورن ما خوشمون نمیاد کسی دست بزنه

درحال ساخت ....:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشه آب یا همگانیه که کسی دهن نمیزنه نیاز به شستن نداره، یا هر کسی مال خودشه باز چه نیازیه هر دفعه ش ...

شیشه هایی که پلاسکوفروشی ها دارن توش آب میریزن بعد میارن سر سفره هر کس تو لیوان خودش آب میریزه میخوره این شیشه ها رو باید بعد از هر وعده غذایی شست 

منم همین شکلی شدم حالا بنده خدارو هروقت میبینم اون صحنه میاد جلوی چشم

بر میداشتن حداقل وقتی میدونستن مهمون قراره بیاد

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                             

انواع و اقسام ظروف انتیک و جدید و گرون رو داره یعنی همه چی ها ، همه چی و بسیار با سلیقه ست تو خرید و ...

قبل محرم رفتیم مراسم خواستگاری دوست صمیمی همسرم سرهم ۱۵ نفربودیم واقعا برام عجیب بود چایی تولیوان یه بار مصرف،میوه روهم پیش دستی یه بارمصرف آوردن، من که اینو بی احترامی میدونم

مار تو الکل

ماهم داریم 😁

هم مار 

هم میگو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕