2777
2789

بچه ها کمکم کنید .من میخاستم کارنامه نمونه را ببینم فکر کردم مثل ترم دومه که نظر بدی بعد مشخص شه .بعد من درخواست تجدید نظر دادم قسمت سایر نوشتم دریافت کارنامه.میترسم مدیر ببینه چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشه های آب بدون شستن دوباره گذاشتن تو یخچال😖😖😖🤢🤢🤢

شیشه آب یا همگانیه که کسی دهن نمیزنه نیاز به شستن نداره، یا هر کسی مال خودشه باز چه نیازیه هر دفعه شسته شه؟

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
موار بهداشتی کثیف و خونیش رو میذاشته تو کمد لباساش‌.از بس تنبل بود ک حال نداش نوار رو بندازه توی سطل ...

اییی

دردناک ترین چیز آن است که انسان حقش را آرزو کند                                                                             

من خودم چند بار رفتم خونه یکی خانوادگی و با اصرار اونجا خوابیدیم و دقیقا وسط وسط مهمونا داخل پذیرایی کیپ تا کیپ مهمون خوابیده خودشونم وسط پذیرایی رابطه برقرار کردن و همه فهمیدن 

خدایا عشق را نصیب مان کن
انواع و اقسام ظروف انتیک و جدید و گرون رو داره یعنی همه چی ها ، همه چی و بسیار با سلیقه ست تو خرید و ...

ما هم ظرف ها رو برای خودمون استفاده میکنیم ولی زمانی که مهمون بیاد اکثرا یکبار مصرف که مامانی یا مهمون نخوان درگیر شستشوی ظروف باشن