یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عجیب ترین یکی ازجاریهام ته بشقاب هنه مهمونها را خالی میکنه تو قابلمه و میزاره تو یخچال.میریزه روی غذاهای دست نخورده و فردا گرم میکنن میخورن انقدر تعجب کردم که حدنداشت
یکی هم اینکه زنداییم پوشک دخترشو که جیش کرده بود توش با بهونه اینکه کم جیش کرده گذاشته بود رو بخاری تا خشک بشه تا دوباره استفاده کنه من دیدم بوی شاش همه جارو گرفتههه خجالت کشیدم چیزی بگم تا اینکه داییم اومد و فهمید و جنگ راه انداخت . زنداییم کلا آدم کثیفیه
والا من ندیدم رفتم خونه ی بنده خدا از اقوام که پولدارترینه اما خونش مثل خونه های اینایی ...
چرا منم خیلی تو اطرافیانم دیدم پول دارن اما استفاده نمیکنن یا میخان تو چشم نباشن ب خیال خودشون چشم نخورن آدمی که از فردای خودش خبر نداره چرا لذت پولشو نبره