2777
2789
عنوان

یکی بیاد ژلیش ناخون رو توضیح بده

80 بازدید | 6 پست

ژلیش چقدر ماندگاری داره

حتما باید برای ریمو کردنش از دستگاه استفاده کرد؟

حتما باید زیر دستگاه خشک شه؟.

حدودا هزینه اش چقدره ؟

ژلیش کاشت نیست 

همون لاکه که رو ناخن خودت میزنن فقط قبلش یه مانیکور ساده میکنن و کمی بستر سازی همین!

اون موقع ها لاکی که میزدن از برند ژلیش بوده اینجور جا افتاده که ناخناشو ژلیش کرده!

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

اره بابد زیر یو وی خشک بشه چون لاکایی که مخصوص کاشته همینجوری خشک نمیشن

اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاک کردنش چطور؟ اونم با دستگاهه؟ 

اره و.ناخنای من نابود شدن اینقدر ک الان نازکن 

یعنی 2 میل بالا میان باید بگیرم شون وگرنه تا میشن میمیرم از درذ

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
پاک کردنش چطور؟ اونم با دستگاهه؟ 

نه پاک کردنش با استون راحته 

اره و.ناخنای من نابود شدن اینقدر ک الان نازکن  یعنی 2 میل بالا میان باید بگیرم شون وگرنه تا می ...

یعنی ضرر داره؟

دوست داشتم موقتی ژلیش کنم ، مقطعی ژلیش بزنم و چند روز بعد برم پاکش کنم