2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا اصن حرف خاصی نمیزنن که...فقط زنگ میزنه میگه فردا ازمونه. یا بعدش زنگ میزنه از رو کارنامه‌ت میخونه فقط. همیـن.

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
چرا

چون زنگ میزنن میگن این هفته ازمون داریم خدافس 

و اینکه خودشون این راهو طی نکردن واسه همین فقط حرفه و تجربه ای در کار نیس 

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...
اونا اصن حرف خاصی نمیزنن که...فقط زنگ میزنه میگه فردا ازمونه. یا بعدش زنگ میزنه از رو کارنامه‌ت میخو ...

نه اونایی که ماهانه پول میگرن و برنامه ریزی انجام میدن

چون زنگ میزنن میگن این هفته ازمون داریم خدافس  و اینکه خودشون این راهو طی نکردن واسه همین فقط ...

شما چیکار کردی کنکورو ؟تجربی هستی؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

انصافا پشتیبان من خیلی خوب بود برام برنامه ریزی می کرد و این جور کارا ولی خب باید توجه داشته باشید ک ...

راضی بودی من مثلا درس میخونم بعد می فمم که اره یاد تست زمان دار میزدم یا ازمون میزدم میخوام بدونم اون تو این مسائل کمکی مسکنه یانه

راضی بودی من مثلا درس میخونم بعد می فمم که اره یاد تست زمان دار میزدم یا ازمون میزدم میخوام بدونم او ...

آره ولی خب من قبل از اینکه قلمچی ثبت نام کنم مشاور هم گرفته بودم ولی خب خوب برنامه ریزی می کرد 

شما چیکار کردی کنکورو ؟تجربی هستی؟

بله تجربیم 

والا منتظر نتایجم

#کاربر آقا        #واسه الماس شدن باید یه وقتایی انقد تحت فشار باشی که پشمات بریزن...    #تو این وضعیت امام زمانم پس میده کارما بیاد...