2777
2789

پدر و مادرم به من دروغ گفتند .

الکی گفتند برای ازدواج پول مهم نیست فقط اخلاق مهم است.

بعدا فهمیدم عاشق داماد پولدار بودند.

من با همدانشگاهیم ازدواج کردم دانشجو بودیم.

اشک های مادرم بدرقه ی ما شد بدون جشن

وقتی خواهرم ازدواج کرد ، از اینکه شوهرش پولدار بود خیلی خوشحال شده بودند. جشن گرفتند ، تالار گرفتند ، نوازنده دعوت کردند ، با ذوق و شوق جهیزیه می خریدند .هنوز هم خیلی خوشحالند. 

اونا به من دروغ گفتند   ولی من که به خودم دروغ نگفتم ، من باید برای زندگی ام بجنگم

💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

⁦👍🏻⁩

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

درهر صورت چه فرقی میکنه تو باعشق با همسرت ازدواج کردی چون میخاستیش الانم پیش خدا آسونه ازخدا بخاه برات پول بده اگرچه وقتی پول باشه واخلاق نه اون زندگی تومنی ارزش نداره

مهم اخلاق شوهرته وآرامش زندگیت نمیدونم اون تاپیکو دیدید که خانمه گفته بودخیلی پولداریم شوهرم کم نمیذاره حتی طلاهای آنچنانی هرروز خرید و لباس و اینا کم ندارم ولی همسرم مشکل روانی داره. زندگی خودتو باظاهر زندگی بقیه مقایسه نکنید