2777
2789
عنوان

کی میتونه جواب برگه سونوی رحمی رو تفسیر کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 40 پست
میشه چند تا مورد از توصیه هاشو بگی؟ من وقتی لاغر میشم هر ماه عادت میشم ولی وقتی وزنم میره بالا چند ...

اگر شرایطش رو داری باشگاه ثبت نام کن ایروبیک هرروز برو

خدایا خودت حفظش کن🙏

حذف لبنیات،حذف قندوشکر ومشتقات شیرینی شکلات حلوا اب میوه های مصنوعی....هرچیزی که توش شکر ومواد نگهدارنده داره لب نمیزنی.روغن مصرفی رو عوض میکنی به جاش کنجد روغن حیوانی یادنبه استفاده میکنی،هرروز ورزش وپیاده روی تحرک باحال خوش،من میرفتم باشگاه ایروبیک،.شب زود میخوابی صبح زود بیدارمیشی،چای کمرنگ با خرما مویز انجیل،اجیل هرروز چند عدد.بادام درختی رو شب خیس میکنی در طول روز درچند وعده پوست میکنی میخوری هرشب ۲۰عدد.

هرروز یه کاسه سالاد با آبلیمو یاروغن زیتون میخوری،

حذف رب صنعتی انواع سس ها فسفود ...هرچیزی که ازمغازه میخری ومصنوعیه...خودت جوانه گندم درست میکنی میریزی سالاد..خلاصه یه جوری زندگی میکنی عین ۲۰۰سال پیش تغذیه سالم تحرک زیاد،بدون استرس با حال خوب....درسته سخته اما شدنیه کم کم عادت میکنی به سالم خوری،و اگر تنبلی و پلی کیستیک نداری ژل رویال اصل تعیه میکنی وهرروز قد یه نخود زیرزبانی ناشتا میزاری دهنت تا۲۰دیقه چیزی نمیخوری،..یک روز ویتامین eیک روز امگا ۳۶۷۹،یعنی یک روز درمیان از هرکدام.

نعناع قهوه چای سبز دارچین محدود میکنی.چای خیلی خیلی کمرنگ با خرما...ماساژ شکمی هرشب با روغن سیاهدانه
هر روز یک کاسه سالاد هرنوع سالاد،بدون سس با آبلیمو یا روغن

خدایا خودت حفظش کن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش ،حذف قندو شکر و مشتقات ،حذف لبنیات حذف مواد خوراکی تاریخ انقضادار.خوردن بادام خیس کرده پوست کند ...

حتما همین کارو میکنم! اتفاقا به شدت اینارو مصرف میکنم! کلا سردی جات هم خیلی مصرف میکنم! یک ماه گرمی جاتو دمنوش رازیانه مصرف کردم همون ماه عادت شدم! در صورتی که من هفت هشت ماه یکبار پریود میشدم!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
حذف لبنیات،حذف قندوشکر ومشتقات شیرینی شکلات حلوا اب میوه های مصنوعی....هرچیزی که توش شکر ومواد نگهدا ...

ومهمتر ازهمه شب ها زود میخوابی صبح زود بیدارمیشی ،استرس رو دور میکنی

خدایا خودت حفظش کن🙏

الان وزنم خیلی رفته بالا! از پیاده روی شروع میکنم که هم یکم سبک تر بشم هم تحمل بدنم بره بالا بعد باشگاه ثبت نام میکنم

حذف لبنیات،حذف قندوشکر ومشتقات شیرینی شکلات حلوا اب میوه های مصنوعی....هرچیزی که توش شکر ومواد نگهدا ...

خیلی ماهی گلم! ممنون از کمکت!ان شاءالله عاقبت به خیر و خوشبخت بشی عزیزم!

[QUOTE=305036433]ومهمتر ازهمه شب ها زود میخوابی صبح زود بیدارمیشی ،استرس رو دور میکنی[/QUQUOTE

همه تلاشمو میکنم! دیگه وقتشه به خودم بیام! با غصه خوردن فقط شرایطم بدتر میشه

آدرسش کجاست عزیزم؟ آره اصفهانم

خ مشتاق دوم. تو نقشه بزن مرکز ناباروری مشتاق

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم