2777
2789
عزیزم شما بارداری بهتره نری چون سوای فشار جمعیت هوای مناسبی نداره. من خودم دو بار تو مرز از شدت گرد ...

نه عزیزم من الان باردار نیستم گلم 

کلی گفتم 

اگه من باردار باشم نتونم برم نمیزارم اونم بره 

چرا فقط من باید زجرشو بکشم؟! 

اونم پدر بچه ست و باید سهمشو ادا کنه 😜🤪

کلا گفتم اگه باردار هم باشم اینجوری میکنم 

چون واقعا زورم میاد بخاطر اینچیزا نرم 

مدیونی اگه فک کنی حسودی میکنم 😅😜🙃

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم ان شالله قسمتت بشه من سه سال رفتم پیاده روی به جز نزدیک اربعین دور و اطراف حرم بقیه وفتا جوری ...

خب دیگه دیدین شاهد از غیب رسید 

خدا خیرت بده عزیزم 

این مردا فقط بلدن پیاز داغشو زیاد کنن بگن نمیشه 🤪😁

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.