2777
2789
ان شاالله بهترمیشہ هوایے ببرینش آرزوے ڪربلا داره😔

ان شاءالله با دعای شما 

بله، خواستیم هوایی ببریم شیمی درمانیشون هر هفته شد 

خیلی وقته میگه دلم لک زده برم کربلا 😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربان صفای وجود شما خداخیرت بده مامانم اسمش ام البنین هست

این اسم هرگز یادم نمیره.

از مادر حضر عباس که اسمشون ام البنین هست طلب شفا و سلامتی مادرتونو می کنم و شفای همه ی بیماران

دوست دارم برم همسرم وبرادرم شوهرخواهرم هرسال میرن امسالم پسرمو میبرن ولے منو نمیبرن میگن جاے خانمها ...

کوتاه نیا 

مردا حرف یادگرفتن 

اونجا حای زنا نیست 😐

درسته روز اربعین خیییییلی شلوغ میشه 

ولی خب خانوما هم میتونن کم کم بیان تعدادشون زیاد 

بشه مام بتونیم مثل مردا بریم 

کوتاه نیا مجابش کن  

میتونین 3 روز قبل اربعین کربلا باشین 

که شماهم بتونی بری بعدش برگردین 

یا قبل اربعین برین کربلا یه جا مستقر بشین 

فردا که اربعین باشه مردا برن زیارت شما بیرون نیاین

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
کوتاه نیا  مردا حرف یادگرفتن  اونجا حای زنا نیست 😐 درسته روز اربعین خیییییلی شلوغ میشه ...

خودشون هم یہ هفتہ زودترمیرن قبل اربعین برمیگردن میگن بهداشت جاے استراحت گرما محرم نامحرمے اذیتت مےڪنہ😊میگہ غیرتم اجازه نمیده لابہ لاے مردا بیایے😁

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
خودشون هم یہ هفتہ زودترمیرن قبل اربعین برمیگردن میگن بهداشت جاے استراحت گرما محرم نامحرمے اذیتت مےڪن ...

من اصلا نمیتونم 

بجاش بهشون راه حل میدم 

اگه منو نبرن خودشونم حق ندارن برن 😁

بلاخره هرچیزی راه حلی داره 

صرف اینکه چون زنم اربعین نباید برم 

یا چون باردارم نباید برم خییییییلی عصبانیم میکنه 

بجاش سعی میکنم بهش راه حل پیشنهاد بدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ان شاءالله خانم ام البنین شفای عاجل بده بهشون، میفهمم چی میگید  ان شاءالله با سلامتی مادرتون ب ...

ممنون بانو خدا خیرتون بده با این دعای زیبایی که کردین🌹

ان شا الله آقا امام  حسینم حاجت همه ما ارزومندا رو عنایت کنن به حق این وقت و ساعت🙏

من اصلا نمیتونم  بجاش بهشون راه حل میدم  اگه منو نبرن خودشونم حق ندارن برن 😁 بلاخره هر ...

عزیزم شما بارداری بهتره نری چون سوای فشار جمعیت هوای مناسبی نداره. من خودم دو بار تو مرز از شدت گرد و خاک به حالت خفگی رسیدم هیچ کسم کمک نکرد انقدر دست به دامن امام شدم تا بهتر شدم. 

سوای کرونا و بیمای و این چیزا که مهمن اون گرد و خاکه بیچاره می کنه.

ان شا الله فارغ شدین بعدا برین پابوس

خودشون هم یہ هفتہ زودترمیرن قبل اربعین برمیگردن میگن بهداشت جاے استراحت گرما محرم نامحرمے اذیتت مےڪن ...

عزیزم ان شالله قسمتت بشه من سه سال رفتم پیاده روی به جز نزدیک اربعین دور و اطراف حرم بقیه وفتا جوری نیست که خانما اذیت بشن

🇮🇷 " اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(سلام الله علیها) " خدایا شکرت بابت دخترم❤️❤️