2777
2789
عنوان

اگه شرایط مهاجرت به امریکارو داشتین با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 58 پست
نبابا من تازه امسال کنکور دادم منتظر نتیجم ولی اگ همسرت بتونه بره توام میتونی بری ینی نیازی نیست حت ...

مدونم ولی ب نوع ویزا بستگی داره 

امریکا رفتن ک کار هر کسی نیست کنکوری ک انشالله شریف قبول شی مخ باشی بری 

من پرستارم خودم کارام میکنم برم ولی طول میکشه چند سال چون طرح دارم

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خریداشون خارج از کشور تمام برندای خارجی رو استفاده میکنن  مرگ هم میفرستن نوبرن والا

اره من یکی از فامیلامون شغلشو نمیگم حالا ولی هرررروز استوری آمریکا ال آمریکا بل میزاره بعد گوشیش آیفونه😐

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن
مدونم ولی ب نوع ویزا بستگی داره  امریکا رفتن ک کار هر کسی نیست کنکوری ک انشالله شریف قبول شی م ...

😂😂😂شریف ک نمیتونم تجربیم من

عالیه بابا من شنیدم پرستارا از همه مهاجرتشون راحت تره

حتی با وجود اینکه میتونی هرچندماه بهشون سر بزنی؟

ترکیه نیست ک هرموقع خواستی بیای و بری.هزینه های رفت و امد و ... کلی میشه ک قطعا ادم میتونه چندماه یکبار بیاد.ولی اگر میشدم من نمیتونستم.

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اره من یکی از فامیلامون شغلشو نمیگم حالا ولی هرررروز استوری آمریکا ال آمریکا بل میزاره بعد گوشیش آیف ...

اینکارا خودشیرینیه وگرنه خودشون هم میدونن چه خبره 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی
😂😂😂شریف ک نمیتونم تجربیم من عالیه بابا من شنیدم پرستارا از همه مهاجرتشون راحت تره

همه چیمون خوبه شکر رشته خوبیه من راضی ام حای پیشرفتش از همه بهتره طول مدت و سختیای پزشکیم نداره 

کارش سخت هست ک اونم غلو میکنن اونقد سخت نیست مهارتیه یاد میگیری

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ان شاءالله موفق باشی گلم🥲❤❤❤

همچینین عزیزم 

تو هم سعی کن با چشم باز انتخاب کنی طبق شرایطت و تو رویا و خیالات سیر نکنی 

سعی کن خیلی پشت نمونی ک نابود میشی 

همچینین عزیزم  تو هم سعی کن با چشم باز انتخاب کنی طبق شرایطت و تو رویا و خیالات سیر نکنی  ...

بله حتما

ولی خیلی بین دارو و دندون مردد هستم 

دندون رو بیشتر دوست دارم ولی شنیدم مهاجرتش خیلی سخته 

اگ امسال نیارمشون میمونم سال بعد

بله حتما ولی خیلی بین دارو و دندون مردد هستم  دندون رو بیشتر دوست دارم ولی شنیدم مهاجرتش خیلی ...

انشالله بیاری ولی تو این دو تا خیلی دنبال نهاجرت نباش و هفت خان رستمم سخت تره دارو هم حتی دندون ک نگم برات 

سعی کن پشت نمونی حداقل با رتبت یه انتخابی داشته باش حیفه 

من دارو آزاد میخورد رتبم تهران ولی نزدم دندونم شهرستان دور 

هیی ببینم چی میشه حالا 🥲 ممنونم از شما❤❤❤

موقع انتخاب زشته تو جوی لطفا منطقی و عاقلانه تصمیم بگیر شرایط همه چیو دقیق ببین عمرته 

موفق باشی عزیز♡♡♡