2777
2789
میخاسم برم کلاس زبان نمدونم چ کلاسیو برم برم مکالمه؟!برم همون کلاسهایی ک ترمیک هست و سطح بندی داره؟!ایلتس و تافل چجوریه برا تدریس میشه از این دو مدرک استفاده کرد
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند
کارشناسی ای تی دارم یا میشه لیسانس یا فوق لیسانسو زبان بخونم یکی از دوستام میگ مدرک میخای برای چی تو با6ر مدرکی زبانت راه بیفته خوبه نمخاد حتما بری دانشگاه
خدایا شکرت برا داده ها و نداده هات🙏 شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه میتونم بیستر جملات رو بفهمم جمله بندی برام سخته ولی دست و پاشکسته میتونم
بنظرم اول باید زبانت رو روان کنی دیپلم یک اموزشگاه معتبر رو بگیر بعداگر خواستی برای ایلتس و تافل اقدام کن و اینکه نمیدونم برای کار این مدارک معتبرتره یا مدارک دانشگاهی اما بدون از تدریس زبان پول آنچنانی در نمیاد
اخه پریسا هر شغلی ک میخای بری جدیدا میگن باید مسلط ب زبان باشی اژانس های هواپیمایی هتل ها برابخش رزپشن